smechere jante imi plac mult de cate ori trec prin crangasi le admir
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Iata-mi clona, cel cu care cativa ma confundau http://dacia.anunturi-auto.*******.r...-10159267.html . Edit: copiati linkul iar in loc de stelute bagati 4 t u n i n g .
Daca cere atatia bani pe un Logan chel doar cu suspensie, roti, alarma si inchidere.. eu cat sa cer)). O aveam la vanzare de 1 aprilie, cer corect, 4500-5000).
Comment
-
Din ciclul "poze noi" si "am spalat masina"...
Comment
-
arata bine asa curata, trebuie sa mai reconditionezi si jantele alea putin ( mama masii de borduri )
Comment
-
ce bine vine prelungirea aia , arata suuper asa cu bara neagra ...
Comment
-
auzi da'mi si mie un pm cu detali despre prelungire te rog
Comment
-
-
Originally posted by hmv86 View Postarata bine asa curata, trebuie sa mai reconditionezi si jantele alea putin ( mama masii de borduri )
Motorul e prioritatea nr. 1, vreau sa-l fac ca nou, tanar si fortos.
Originally posted by Dany_DNY View Postce bine vine prelungirea aia , arata suuper asa cu bara neagra ...
Originally posted by KoolBody View Postauzi da'mi si mie un pm cu detali despre prelungire te rog
Originally posted by Mishu View Postputin ciuning
Originally posted by dan.moraru View PostAcum ar merge un sticker cu "Pavement eater" pe buza.
Originally posted by fuguletz View Postba arata bine masina dar dupa mine ... prea asfaltata!
facem ce am vorbit cand ajung in buc ??
Am si pozitii galbene ca noi, nu mai difera ca inainte, unul nou si altul vechi).
Comment
Comment