Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu taia arcurile! Sfat mai bun nu-ti pot da
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• decat sa tai arcurile, mai bine mi le dai mie...

Comment

• trage-i o vopsea, jante refacute si revopsite, si va arata fitza , cum ziceau colegii...dar si dungile jos .. o antifonare, un subwoffer cat portbagaju si aia e ) hai bafta
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• unde refaci jantele?cat te costa?

Comment

• Maine vad ce-mi iese cu prima janta. Tot maine cred ca-mi schimb amortizorul si sper sa se indrepte volanul. Dupa reconditionarea marginilor jantelor, asa ramane, va merge pe table oricum ceva vreme de-acum inainte caci peste 1000 de kilometri vine si-o revizie.

Azi mi-am luat materiale + Decanol pentru "sablat" vopsea, lac, chestii in sensul ca ataca tot pana la metal dupa care se curata usor, o mare teapa, lacul e la fel de teapan, il voi lua la smirghel, deja ma enervasem rau cand vazusem ca lacul nu se exfoliaza deloc, imi pierd rabdarea foarte repede cand vine vorba de estetica.

Nu-mi iau muzica, deci chiar nu ma pasioneaza, de banii aia fac la liniute si la forje + consumabile sau piese mecanice...
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• bravo mah, a iesit suuper bine ...acu' hai cu alea 3
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                Gataaa prima janta; Inainte si dupa!

Pareri?
                Se pare ca munca noastra de 5 ore a cam dat roade,tinand cont ca e pentru prima data cand facem asa ceva...Acum asteptam si noi parerile celorlalti sa vedem daca le plac

Comment

• a iesit "Bomba bombelor varuleeeeeeeeeee"
                  deschizi afacere varule polishez ori ce buze (si de pitipoance si de borbet si dalea cu botox)
                  o sa fie sclipitoate ............ dupa ce le terminii imi cumpar caine si vin cu el sa umplu buza jantei cu Galben
                  sigpic
                  Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                  http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• cat a costat manopera pt janta?

Comment

• irinele tu nu citesti ma atent ?

Comment

• citesc,dar ma refeream la cat au costat materialele,sau mai bine spus ce materiale a folosit,cum le-a vopsit si asa mai departe.scuze daca am deramjat pe cineva.

Comment

• a iesit foarte bine acum hai si cu celelalte

Comment

• Au iesit beton jantele...mare grije la borduri,gropi...etc.

Comment

• Originally posted by anonimboy View Post
                              Au iesit beton jantele...mare grije la borduri,gropi...etc.
                              Irinel: Sa sti ca nu au costat materialele cat a costat gazu pe care l-am consumat astazi timp de 5 ore. Materialele in jur de 50 ron(polish,jmirghel si o pasla)

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google