secretos rau asta micu ) ... trage binee rau masina oricum, felicitari ! Ne mai dam cand se incalzeste
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
-
eu cand v-am zis vineri ca va duceti sa puneti axa, voi nu domne... schimba capetele de bara . M-am plimbat cu ea aseara. Din pacate (din punctul meu de vedere) e mult mult mult mai galagioasa evacuarea acum dar masina trage foarte bine de la 4000. Adevarul e ca nu iti dai seama foarte bine cand te dai la ea dar cand faci comparatie cu alte masini iti dai seama ca trage.
Sa te tii de capul lui sa schimbe pe bune si capetele de bara ca ii fug rotile )
Comment
-
Originally posted by cos_min_i View Postinca un "dezaxat" ...
sa.... prelungirea ...sti tu de ce
... neserios , nu mi-ai dat si mie impresii despre cum trage masina
Nici eu nu fusesem mai demult impresionat de 16v remapat cand condusesem, insa pe linie ma rupea... deci trage super, imi trebuie un soft, poate sa mai tiganesc admisia, nu stiu daca merita, si sa inlocuiesc gatuirea de 40mm. de pe traseu..
Originally posted by Dany_DNY View Postsecretos rau asta micu ) ... trage binee rau masina oricum, felicitari ! Ne mai dam cand se incalzeste
Originally posted by o8MeLC View Posteu cand v-am zis vineri ca va duceti sa puneti axa, voi nu domne... schimba capetele de bara . M-am plimbat cu ea aseara. Din pacate (din punctul meu de vedere) e mult mult mult mai galagioasa evacuarea acum dar masina trage foarte bine de la 4000. Adevarul e ca nu iti dai seama foarte bine cand te dai la ea dar cand faci comparatie cu alte masini iti dai seama ca trage.
Sa te tii de capul lui sa schimbe pe bune si capetele de bara ca ii fug rotile )
Deci am pus pana la urma axa de 263 de grade si sunt foarte multumit pentru nevoile mele. Si sa ma f?t si eu in prelungirea barii de sub spoilerul fata, imi juleam pielea de pe mana cand dadeam la cric, ai dreptate CGK-ule). Pun si o poza mai veche care imi place mult.
Comment
-
Buna axa aia. Tare sunt curios si cred ca o sa ma pun si eu la start langa tine sa vedem si noi cum se comporta pe langa un 1.6. Sau daca nu apucam un 400m, macar in dreapta poate ma dai si pe mine o tura mica. Bafta in continuare. PS: as vrea sa vad o filmare cu sunetul evacuarii. Tu aveai parca colector de evacuare 4-2-1 si traseul de 50 nu?
Se observa in poza ca sunt 4-2-1. Scuze de intrebare prosteasca. Pe ce diametru sunt si la cine i-ai facut?
Comment
-
Draguta matza, nu o donezi ca n-ai ce face cu doua )Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Momaie sa o stapanesti sanatos .......astept sa vad ce poate gazu cand o sa veni acasa
Sfat da DR**ULUI aeru conditionat jos ... si nu mai fa figuri ,ca nu iti foloseste ..... .............prea multe accesorii )........
o sa te dai cu MIU, ALin ,MCD o sa te arda 1 masina ..........o sa le dai jos rand pe rand )))
Astept rezultate , cand o veni caldura dar nu cu logan ......ca sunt satul...............vreau sa bati marci de prestigiusigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Dupa ce ca abea trage 1,4-le asta al tau , acu mai merge si in 3...pfff...e bine brehttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
cam greu de crezut Razvan,sincer!!!!
o sa te cam alerge Viteza,el are motorul dintr-o bucata !sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by cristi_ccd View PostBuna axa aia. Tare sunt curios si cred ca o sa ma pun si eu la start langa tine sa vedem si noi cum se comporta pe langa un 1.6. Sau daca nu apucam un 400m, macar in dreapta poate ma dai si pe mine o tura mica. Bafta in continuare. PS: as vrea sa vad o filmare cu sunetul evacuarii. Tu aveai parca colector de evacuare 4-2-1 si traseul de 50 nu?
Se observa in poza ca sunt 4-2-1. Scuze de intrebare prosteasca. Pe ce diametru sunt si la cine i-ai facut?
Originally posted by cos_min_i View Post40 ext -37 int la mine sunt facuti
ps... la fel si cu conductele de aer Alexe .........
Originally posted by Christnacht View PostDraguta matza, nu o donezi ca n-ai ce face cu doua )
Originally posted by lau911 View PostMomaie sa o stapanesti sanatos .......astept sa vad ce poate gazu cand o sa veni acasa
Sfat da DR**ULUI aeru conditionat jos ... si nu mai fa figuri ,ca nu iti foloseste ..... .............prea multe accesorii )........
o sa te dai cu MIU, ALin ,MCD o sa te arda 1 masina ..........o sa le dai jos rand pe rand )))
Astept rezultate , cand o veni caldura dar nu cu logan ......ca sunt satul...............vreau sa bati marci de prestigiu
Originally posted by FloNZN View PostDupa ce ca abea trage 1,4-le asta al tau , acu mai merge si in 3...pfff...e bine bre
Originally posted by geo_ultras View Postsa fie in bafta ta tamaie, ma dai o tura cand ne vedem
strange bani si ia-ti 4 anvelope noi de vara, ceva misto
Originally posted by razvanamza View Postlasa ca vin eu si-i scot fumurile lui asta micu'
Originally posted by matheo66c View Postcam greu de crezut Razvan,sincer!!!!
o sa te cam alerge Viteza,el are motorul dintr-o bucata !
Originally posted by CataFOF View Postcum ma sa`i scoti tu fumurile ,cand el m`a batut pe mine...
putin cei drept , da m`a batut
Comment
Comment