Am intrebat deh si eu....ce repede va aprindeti cand e vorba de tractoare.
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Originally posted by alessandro View Postalessandro tot citea pe aici si se gandea daca sa posteze sau nu
Originally posted by Carmelo View PostIa vezi cum stai pe langa un dci 85 cu soft.
Originally posted by geo_ultras View Postcarmelo vrei sa vezi cum se vede din spate cazanu` lu` viteza ?? )
Originally posted by Alex_MIU View PostNea Viteza ce joc ai facut la culbutori?Tacane tare sau foarte tare?
Originally posted by o8MeLC View Postspre surprinderea tuturor morotul merge foarte rotund. Din ce a zis el se mai balbaie dar cat am mers eu cu ea nu aveai cum sa iti dai seama ca era axa pe masina.
Originally posted by florin_dnf View PostFofule m-am exprimat io grEsit, vroiam sa spun ca bate Alex un 85 resoftat..
Originally posted by CSH View PostDe ce iti vinzi MPI-ul ? Ce urmeaza dupa el ? Un 16v ?
Originally posted by GOLAN91 View PostBravo dracehai ca o vreau si eu o tura sa vad cum merge,spor la treaba,da fie vorba intr-e noi cu compresia cum stai??
Ninge grav... cod galben pana joi seara, da-v-ati pe drift sa va dati.
Aa, cand am schimbat axa, am schimbat si distributia, originala cu tot cu pompa de apa.Last edited by aleXpeed; 25 January 2012, 01:11.
Comment
-
Felicitari gogule.Lasa motoru asa nu te apuca de segmentari ca nu are rost...
razvanamza:ai vazut tu vrun aspirat sa traga din 2000rpm? odata ce iti pui o axa gandita pentru turatie ridicata eu cred ca e logic sa pierzi putin in turatie mica fata de axa stock.
Oricum indiferent ce i-ai face nu are cum sa traga mai prost ca una stock din ture mici.Last edited by al!n; 25 January 2012, 13:55.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostCee?? Unde scrie ca-mi vand MPI-ul? Ai niste postari si niste topicuri de te doare capu'...
Sunt sigur ca este al tau...
Daca nu, atunci imi cer scuze
Comment
-
pretenasi, asta nu e a lu' alexspeedtaxi )
Comment
-
Comment