Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ce panarama de masina are nenea ala.
    Auzi la el: fara accident. Si doar cand ma uit putin la linii, as zice ca a fost busita pe toate partile. Probabil ca live e si mai rau. De exceptie, nu gluma
    Troaca dracului.

    Comment


    • Chiar ca nu reconditionez nimic la motor Aline atata timp cat masina ma multumeste. Si nu-mi vezi semnatura? Am 3 linii drepte inainte de D, un fel de M!

      @CSH: nu e a mea, e o copie ieftina). Chiar e cheala.


      E taxi pirat 100%, adica nu era taxi inainte pe cand ma apucasem de modificari la a mea iar acuma ala face taxi? Pai asa bag si eu Distrigazu' pe taxi ca sa-mi sporesc finantele, nu strica. Unde pui ca fura la tarif grav cu rotile alea care au diametrul mai mic decat cel de fabrica! La linii ma uitam si eu, daca aia e fara accident atunci de ce are bara aia stearsa de vechea culoare pe care o avea?(alb). Semn ca a fost schimbata.. vad si un prag bubuit.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

      Comment


      • A fost o experienta frumoasa, masina trage ok pentru un 1.4 full + GPL si cu kilometrii pe care ii are. De maine (azi) va deveni cat mai standard. Am bagat destui banuti, mi-am facut damblaua, dar concluzionez ca vreau mai mult iar daca o dau in extreme mi-as bate joc de ea. Consuma super putin, ma duce oriunde, porneste la sfert, nu vrea sa fuga mai tare iar de chelit nici nu ma gandesc.

        Am avut satisfactia de a ramane prosti politaii dupa ce le-am raspuns la intrebarea "ce motor ai pe ea?" iar eu sa le spun "1.4 cu gaz, a fost taxi, de ce?"... de nepretuit, nimic nu m-a mai interesat, le-am stricat radarul.

        De inceput, plinta a disparut, gunoi scrie pe ea, a fost sparta intentionat.

        Acum ghiciti viteza pe care a scris-o politistul...

        La multi ani de ziua barbatului.
        Attached Files
        Last edited by aleXpeed; 5 May 2012, 03:13.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

        Comment


        • Cat a fost ma 184 sau nu am vazut eu bine?
          sigpic

          IL 1 3 MIU

          Comment


          • Salut,cred ca 174 la ora,daca vad eu bine ai posibilitatea de a plati pentru puncte? Traiasca Loganul fie el pe benzina sau motorina,am avut si 1.4 MPI si stiu ce vorbesc,bafta si sper sa treci cu bine peste acest "incident"! Totusi "placerea" a fost de partea ta!

            Comment


            • si o vinzi ce ii faci?

              Comment


              • Ai scapat fara permis suspendat? Totusi...din cate am vazut eu...acolo scrie 184km/h
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

                Comment


                • Loganul 1.4 merge cu maxim 162 km/h viteza constructiva

                  Comment


                  • dupa ce iti expira cele 15 zile te duci la udriste si dai un chestionar cu 15 intrebari din care trebuie sa faci minim 13 (poti sa dai testul in fiecare zi pana il treci timp de 30 de zile dupa ce iti expira dovada) apoi faci o cerere si iti reduce suspendarea la 30 de zile (permisul ti-l ridici de la udriste)

                    daca era 149km/h viteza maxim constructiva scapai acum )))

                    Comment


                    • Daa, am fost luat cu 174 km/h, m-au oprit fraierii dupa cativa kilometri. Era pur si simplu primul drum in afara orasului de cand pusesem axa sport si ii dadusem blana sa vad cat prinde de curiozitate (inainte luasem 175 fara evacuare si axa, doar remapat). Ei.. i-am dat 185, o lasasem, 185 iar, o lasasem iar ultima oara 190 pe ceas cu tablele ei. La un moment dat, vad in spate un Logan alb cu rosu-albastru clipaind in ambele lor parasolare (Logan fara girofar) iar la numar vazusem TR xx xxx (au TR 04 TRP), la care eu fac tovarasului din dreapta "ia uite frate ce tarani prosti si obositi, si-au pus lumini rosii-albastre in parasolare sa para ca sunt gabori"), eu linistit, 90 km/h, ii las sa depaseasca iar in clipa urmatoare mi s-a scos banda aceea pe geamul lor, semn sa trag pe dreapta, le vazusem si tulumba in geam.. am zis gata, m-au luat..

                      Nu mai pot da' testul, am intrebat special la Udriste, deoarece ar trebui sa nu fi avut permisul suspendat in ultimii 2 ani sau sa nu fi beneficiat de test in ultimii 3 ani. Eu am beneficiat de test acum 1 an si jumatate, tot cu viteza, mai am o luna si un pic de stat.

                      Masina are evacuare standard 100%, axa standard iar maine-poimaine voi pune corpul-clapeta standard. Prime impresii, foarte silentioasa si trage foarte bine pe ture medii, in oras imi place mult cum se misca. De dimineata, pe drum pana sa o fac standard, pana in 4500 trageai de ea sa se miste iar apoi dintr-o data tragea tare, nu mai pun zgomotul excesiv..

                      Va urma sa o ridic "mai la cer", adica arcurile ei normale, repozitionare bucsi, ceva de lucru pe la bieletele antiruliu iar in rest combustibil, sa ma plimb mult, e GPL, are A/C, geamuri, servo, ma bucur de ea pe criza asta. Eventual caut jante de Prestige Ph2.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

                      Comment


                      • GPL = moca ...

                        Comment


                        • Sa inteleg ca tu ai permisul suspendat.....si ai mers ieri cu masina, neastamparatule?!

                          Comment


                          • N-am condus eu, un mic cox pe Cantacuzino langa farfurie la Carol aseara de "ramas bun", portiune de 400m proaspat asfaltat si necirculat (dupa ce m-am asigurat ca zona e "curata"), in rest am fost cu 3 prieteni la plimbare cu gazul la mers normal, Magheru, Victoriei, pizza chestii, ei cu permise, 2 bausera si alcool, iar unul de incredere fara alcool nimic, cuminti, iar eu frumos in dreapta. N-am mai condus din seara asta, am dat o tura cu gazul stoc sa vad cum e, in rest adios.. de marti am luat pauza pana pe 18 iunie, gata, toc bani, ma simt ca in vacanta, moare Pau de-asa concediu)). Il am suspendat din martie, am mers aproape 2 luni pe naspa (de nevoie mai mult) si ma bucur din plin de pauza de acum, am strans $.
                            Last edited by aleXpeed; 6 May 2012, 02:31.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

                            Comment


                            • o faci stok sau nu am inteles eu bine ? si de ce ?
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

                              Comment


                              • pentru ca a ajuns la concluzia (intr-un final) ca 1.4 nu este o baza buna pentru obtinut ceva caluti in conditiile in care vrei si confor ...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google