Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poi era el pe combinatie cu compresoare, chestii ... daca tot ai bagat atatia bani in masina, ce ai rezolvat ?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ii era frica ca nu vine unu ca tine si`l intreaba chestia asta. de d`aia a bagat atatia bani

Comment

• Omu a vrut sa vada ce se poate scoate din 1.4 full cu gpl, a vazut, s-a convins, aia a rezolvat. Masina o va tine de plimbari mai mocangeala si isi va lua o coaja de 700kg si cp din 3cifre pentru senzatii tari romanesti.
        AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
          pentru ca a ajuns la concluzia (intr-un final) ca 1.4 nu este o baza buna pentru obtinut ceva caluti in conditiile in care vrei si confor ...
          Pai si 1.6 cu aceleasi modificari ar fi mai confortabil sau cum?
          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Originally posted by Tudor View Post
            poi era el pe combinatie cu compresoare, chestii ... daca tot ai bagat atatia bani in masina, ce ai rezolvat ?
            Pur si simplu a fost placerea mea, am vazut cat poate iar mai mult de atat n-aveam ce-i face, ori renuntam la A/C, GPL sau servo-directie, ori rectificam prin motor.. iar gandul ca as castiga 3-5 cp din softul final raportat la pretul acestuia m-ar fi daramat iarasi psihic. Chestia cu compresorul la fel, am calculat manopera pentru montaj, un piggyback + soft final care ma duceau din start inca vreo 7-800 de euro (deci numai chestii de ECU atatia bani) si pur si simplu am spus ca nu merita atatia bani pentru 140-150 cp si apoi sa-mi iau bataie de la un vecin cu Vectra A SFI luata cu 1000 de euro toata masina inmatriculata RO..

O tin pentru plimbari multe, am GPL si celelalte dotari de minim confort, galbejita asta la mers frumos circula nesimtit de mult (110 km. in Bucuresti cu 30 RON spune multe) iar deocamdata astept sa-mi recuperez permisul. Vad cu ce bani raman dupa aceasta "vacanta" in care pierd oricum foarte multi bani si-mi caut o masinuta veche care sa fuga, nu ma va interesa estetica deloc, ceva pe linie dreapta care sa-mi dea zambetul pe buze. Daca acea masinuta pe care am pus ochii se va vinde.. caut eu alta.

Pana una-alta, mai recuperez banii investiti in Logan, care, parerea mea, sunt foarte multi (mecanic) raportat la "zvac-ul" pe care l-am castigat. Daca bagam aceeasi bani intr-un dci, cu siguranta as fi fost mult mai castigat (cu aceleasi dotari).

Sa se inteleaga, masina in momentul de fata are toata evacuarea standard montata + axa standard montata. Vor urma arcurile normale de montat, corpul-clapeta standard si gata.
            Last edited by aleXpeed; 7 May 2012, 01:56. Reason: am uitat un E.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Nu, dar ai o diferenta de 15 cp ... constructiva sa zicem ... sincer nu poti scoate performante cu gaz si AC

Comment

• batrane,de ce nu ai facut contestatie? le dadeai un pic peste nas papagalilor si aveai toate sansele sa-ti recuperezi permisul. modificai ceva la soft,te duceai la rar si le aduceai dovada ca nu trage mai mult de 162 de km,dupa care o faceai la loc.

Comment

• Daca ajungea la rar, numai intreg nu mai iesea cu masina de acolo, fii serios, lasa-l sa-si vada de vacanta si sa toace banii cu alte masini, asta sa fie de plimbare.
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Leopardule , daca nu stii ce trebuia sa faca sa readuca loganul in starea stock , nu te mai baga ... nu avea rost ... nu schimba 2 faruri si 2 stopuri si gata era stock masina

Comment

• Nu numai ca era multa munca de adus masina la stadiul de standard-standard, aici vorbind de RAR (pana si pentru alte pozitii te dau afara din hala) + drumul de facut contestatie pana la Alexandria + alte drumuri si proceduri pentru ce? Oricum procesul ar fi durat in decursul a 1 an si cateva luni iar daca pierd, nu stau 3 luni, stau 4, si sa vezi aia vacanta... asa am iesit castigat mai am o luna si putin. M-am lecuit cu viteza si pe drumurile de exterior, caci in oras, de cand am patit cu viteza ii dadeam in scurt numai pe stradute laturalnice.

Lecuit in sensul ca mai mult de 140-150 pe europene nu voi mai merge, inca am sechele, cum nici in oras mai mult de 100 nu merg=). Nu pot fi festina-lente, nu se poate.

Comment

• ti ai luat ma ghiuleaua aia ? nu pot sa o numesc altfel

Comment

• Toate la timpul lor, nu vreau sa-mi risc din bani pana nu ma vad iar cu permisul...

..na' de-aici alta racheta sa mori de nervi) http://www.autovit.ro/fiat-brava-C24058884.html

Comment

• Asta zici ca a venit din razboi, insa la performante iti inchide gura )
                            Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• Originally posted by aleXpeed View Post
                              Toate la timpul lor, nu vreau sa-mi risc din bani pana nu ma vad iar cu permisul...

..na' de-aici alta racheta sa mori de nervi) http://www.autovit.ro/fiat-brava-C24058884.html
                              nu e ala care se dadea la vopsele acum 1 saptamana. l a batut un seria 6 totusi

masina trage si urla ca din iad.

Comment

• @alessandro: Ala e A fost si vinerea asta. Trage foarte bine masina
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google