ba da, ala e
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Originally posted by cos_min_i View PostNu, dar ai o diferenta de 15 cp ... constructiva sa zicem ... sincer nu poti scoate performante cu gaz si AC
Comment
-
Plus de asta, cu pretentiile mele, si daca o fac 1.6 tot nu rezolv absolut nimic... niciodata nu va fi violenta pe a 1-a si a 2-a (sa plece in burn asa..) ca alte rable facute pentru fuga. Ma refer tractiune fata.
Am incercat sa vad cat se poate, n-am fost multumit, o fac standard. Estetica si alte alea nu ma pasioneaza deloc. Din partea mea sa arate standard si sa aiba 5000 V12 sub capota.
Comment
-
Originally posted by aleXpeed View PostToate la timpul lor, nu vreau sa-mi risc din bani pana nu ma vad iar cu permisul...
..na' de-aici alta racheta sa mori de nervi) http://www.autovit.ro/fiat-brava-C24058884.html
Comment
-
Pana si taicamiu ala convins cu mersul in a 5-a la 100 si cu accelerari progresive ma incurajeaza sa-mi iau una de "batut joc" si sa o tin pe asta de "buna".
Mi-e ca daca vand Loganul si iau un Bertone, daca iau bataie de la Reno' 5 Turbo sau un urs 325 ii dau foc...
Loganul nu se vinde. Caut o "rabla" mica, usoara, turbo-benzinara si care standard bate din start Golf 5 GTI la 400m. Mai e pana atunci, mai intai sa recuperez permisul si vad si cu ce bani raman. Am gasit alta racheta mica turbo la 1000 de euro, apar ca ciupercile dupa ploaie, nu ma grabesc pana nu am carnetul, e timp.
Din partea mea, sa am 4 tevi, volan, 4 roti, motor si scaun si daca bat Lamborghini sunt fericit, aia e ideea, nu ma intereseaza aspectul-vechimea cand vine vorba de sprint.
Comment
-
Asa am ajuns sa fac masina stock)))))))... Vizionare placuta!
Comment
-
Comment