Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deci sunt usoare ...in comparatie cu iubitele voastre ATS DTC

dar jantele tale nu sunt cele din prima poza
    Attached Files
    Last edited by cos_min_i; 24 March 2014, 14:57.

Comment

• Originally posted by GOLAN91 View Post
      Hai ca sunt misto si sunt si usoare,invartele sănătos drace.
      Gracias hombre!!

Originally posted by cos_min_i View Post
      deci sunt usoare ...in comparatie cu iubitele voastre ATS DTC

Deci diferenta de greutate intre ATS DTC cu Toyo pe ele si jantele mele cu Toyo este foarte foarte mica, si cum spui tu, difera doar modelul, DTC sunt mai aratoase, dar muuult mult mai scumpe, in fine eu sunt super multumit de jantele astea, trage foarte bine masina, aderenta buna cu gumele astea (tot iau scartz' a 2-a) dar imi trebuie evacuare sa fie nebunie. Oricum, imi aduce aminte de Albinuta .

Astazi, in lipsa de timp, i-am lasat bani lui tata sa mearga cu masina in service pentru a schimba placutele de frana si un rulment dreapta spate. Dupa ce au fost efectuate operatiunile de mai sus, ma suna tata si-mi spune ca i-au spus Doreii' ca masina are un mic joc in caseta de directie si ca am nevoie de prezoane mai lungi pentru jante, ca strang prea putin.

S-a strans caseta, cica, cat s-a putut dar ca trebuie alta, asa ca am ocazia de a pune servo-directia MECANICA. Auzind astea, i-am spus, NU!, nu pun pompa de servo' pe cureaua de accesorii nici batut, ci doar electric!

A incercat cu Doreii sa ma convinga ca nu mananca servo' mecanic din puterea motorului, ca au modificat si ei cand erau tineri motoare si ca nu e diferenta absolut deloc. Le-am spus, la curse... este.

Drept urmare, am in plan servo-directie electrica, prezoane cu filet si piulita, 2 gume pentru rotile de pe spate, evacuare, si sa mai traim pana atunci...

edit: gumele fata sunt umflate la 2.3 bari, nu sunt moi. E senzatia de presiune mica din cauza jantelor micute, oricum imi place, ca la alea de drag racing )))).
      Attached Files
      Last edited by aleXpeed; 24 March 2014, 19:41.
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• eu asa as lasa-o ..mai rea decat acuma nu a fost masina asta !
        sigpic
        Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
        http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Arata bine, bine
          Sa nu te puna naiba sa le vopsesti...
          sigpic
          "Most people forget that they build a car for themselves, not for the community"

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
            deci sunt usoare ...in comparatie cu iubitele voastre ATS DTC

ha ha cosmine.(amintiri la cantaru din slatina ) .. mergem la albinutza ??? ii luam volanta )
            ushoare sunt dar .... tot ... dtc e mai ushor... tinand cont ca au 7J iar astea ale lui speedu sunt 6 J ????

Comment

• Si ET-u conteaza mult la greutate...
              AG 16 Y M A

Comment

• @Alex- Nu sunt Toyo sunt Yokohama C Drive cele din poza
                Te tine sa copiem Dbilas-ul ... o teava de fi 80-100, 4 bucati de fi 50-60, o flansa mare si una mica pentru corpul clapeta si 2 bucse pentru senzori ... sau atasat ceva si mai simplu ... te costa doar materialele restul il suport eu ... mi-ai redeschis pofta de inovatie
                @Mihai - repede ti-ai amintit tu ce a ramas bun pe fosta Albinutza
                Attached Files
                Last edited by cos_min_i; 25 March 2014, 09:49.

Comment

• Orice modificare a sistemului de admise la un aspirat ..necesita soft ! apoi poate fi mai prost ca stock,si tu stii asta cosmin mai bine ca mine !
                  sigpic

Comment

• Originally posted by lau911 View Post
                    eu asa as lasa-o ..mai rea decat acuma nu a fost masina asta !
                    Si eu ma gandesc serios sa o las asa, doar cu 2 roti pe fata si table pe spate, centru de greutate concentrat pe plecare si-n plus, este foarte manevrabila taraba, mai e si chestia de ET 35 fata si ET 50 spate (table).

Originally posted by Devu View Post
                    Arata bine, bine
                    Sa nu te puna naiba sa le vopsesti...
                    GRI raman, nu ma gandesc la alte natii de culori.

Originally posted by cos_min_i View Post
                    @Alex- Nu sunt Toyo sunt Yokohama C Drive cele din poza
                    Te tine sa copiem Dbilas-ul ... o teava de fi 80-100, 4 bucati de fi 50-60, o flansa mare si una mica pentru corpul clapeta si 2 bucse pentru senzori ... sau atasat ceva si mai simplu ... te costa doar materialele restul il suport eu ... mi-ai redeschis pofta de inovatie
                    @Mihai - repede ti-ai amintit tu ce a ramas bun pe fosta Albinutza

Toate la timpul lor Cosmin ca deocamdata mai bibilesc la nivel de siguranta, iar pana atunci voi incepe cu directie, prezoane, evacuare..

Intre timp, hopa Miticaa... m-a speriat tata asa de tare ca am joc in caseta de directie de am gasit asta (pompa servodirectie electrica de dCi care va fi conectata la caseta mea de servodirectie).

De cand am aflat de chestia cu jocul "rau" chiar am mers cu spaima, a bagat ala groaza in mine). Vad maine cat de mare era jocul ala ca practic masina nu trage in nicio parte iar stanga fata reactioneaza imediat cand misc nitel de volan...

In rest, mecanic este impecabila.
                    Attached Files
                    Last edited by aleXpeed; 25 March 2014, 16:43.

Comment

• Ma bucur ca te misti foarte repede si ma oftici.Spor la treaba.
                      sigpic

Comment

• Originally posted by al!n View Post
                        Si ET-u conteaza mult la greutate...
                        cu cat et ul este mai mic janta mai grea nu ?? pt ca tine loc de distantier .. ???

Comment

• De cand am aflat de chestia cu jocul "rau" chiar am mers cu spaima, a bagat ala groaza in mine). Vad maine cat de mare era jocul ala ca practic masina nu trage in nicio parte iar stanga fata reactioneaza imediat cand misc nitel de volan...

Daia zburai aseara cu 150 pe strada:"Cu flori casa sperntei la parter "

Caseta de servo +servo electric .......nu stiu ce e in capul tau ..nu stii cum sa mai pui kg inutile pe masina .. ti-am demonstarat aseara a mia oara ce face o masina usoara....urmatorul exemplu o sa te bage in boala tine ochii deschisi !
                          sigpic

Comment

• Ma tot gandeam ce-ar fi sa cedeze caseta la 150 sa ma duc dracu' fericit, n-as fi murit cu regrete atata timp cat faceam ceea ce-mi placea, sa tii minte asta Gogaie.

Legat de directie, e singura chestie "inutila" care o fac, si va fi electrica, deci sa fie consumul cat mai infim. Siguranta primeaza si cu caseta de directie nu ma joc.. mai tii minte cand a cazut bieleta din caseta de bine ce facusem eu unghiul? Dupa ce am lasat masina jos de pe cric))).

Comment

• Originally posted by b-29-dzv View Post
                              cu cat et ul este mai mic janta mai grea nu ?? pt ca tine loc de distantier .. ???
                              Da, asa e.
                              AG 16 Y M A

Comment

• Daca ai 2 maini stangi .... am puso inaapoi sa eu si ai fost la tara cu ea asa

Daca la sfarsit de sezon nu sunt toyo alea linse ..inseamna ca nu te-ai distrat destul
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google