Multumesc, maine o ridic, este batuta in cuie treaba, abia astept sa merg cu ea. Si da, are 85 cp cum imi doream de la inceput, am mers cu 1.5 dci 65 cp si am fost super incantat de cum se simte fata de 1.4 (la cum te baga in scaun ca la vitezometru mi se pare ca urca la fel), dar ala de 85 cp cred ca e de vis pt. un Logan, este motorul cu consumul cel mai mic din gama, performante bune, cuplu mare. Tata s-a lasat pe mana mea de data asta ar fi dorit initial 1.5 dci de 70 cp dar l-am batut la cap sa ia de 85 cp sa nu regrete cum a facut cu 1.4 ca nu a luat 1.6 (nu exista 1.5 dci in octombrie 2005), este si o motorizare care are potential (remaparea este de vis cred) si multumesc comunitatii LoganClub de unde am cules multe informatii putand face comparatii, adunand pareri etc. . De maine vor face schimb de locuri de parcare, roscata in locul blondei, iar blondei ii voi gasi un loc, ma inteleg cu niste vecini (sper pe cale amiabila) sa isi mai ingramadeasca masinile daca nu vedem cum ne razboim. Apropo, ii voi face si niste poze mai detaliate din interior, motor, portbagaj, ce mai gasesc
.

Comment