Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc, stickerele cu F1 Team le am de la CataFOF dar nu stiu daca mai are de vanzare, le-am cumparat mai demult. Ieri masina a avut parte de o escapada Bucuresti-Alexandria (in zona orasului, la tara) si retur.

Impresii despre suspensie:
    In aceleasi curbe in care masina se inclina la 120 km/h acum nu am avut nicio treaba, arcurile si garda la sol isi fac bine treaba cat despre stabilitate nu poate fi vorba, nu danseaza deloc pe denivelari, este perfecta suspensia deocamdata, 140-165 km/h fara probleme, inainte am luat o singura data 165 pe autostrada insa acum i-am luat mai usor ca inainte, am facut raliu cu un "A seis" diesel cu nr. de Deutschland pana langa Alexandria, sta blonda mea pe curbe foarte bine, l-am lasat sa depaseasca la 150, apoi nu mai scapa de "scabia" mea. Ce ma pot plange... trebuie sa o fac sa traga mai tare in rest e bun gazul pe forje, nu stiu a merge la consum). Nu abuzez de ea, orice masina are o limita insa pe Bucuresti-Alexandria este o placere sa alergi. Consum dus-intors 8.9 ca am prins coada de la Ghimpati la intoarcere + ca eram incarcat + 2 persoane si am mers normal, cand sunt singur e altceva.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• cam scump la vedere alex.....chiar imi e dor de golanca ta blonda. ma bucur ca s-a comportat frumos la drum lung cu noile suspensii si k esti multumit de cum merge masinutza
      sigpic

Comment

• Lasa 'dada ca o mai vezi, voi mai trece la intalniri/atelier in limita timpului disponibil, sper sa nu mai am ghinioane cu ea). Aaa, ce este scump la vedere?

Comment

• tu esti scump la vedere ar cam trebui sa mai apari si tu cu blonda sa o mai vedem, sa ne prezinti imbunatatirile aduse si sa imi vezi si mie buburuza )
          sigpic

Comment

• Am fost sambata asta prezent ultima oara, la fel si la fulgerul de sambata seara, de obicei nu ma anunt. O sa studiez si eu buburuza ta cu placere, tot frantuzoaica este si ea, iar cu imbunatatirile... sunt in dileme, vine asigurarea pe 13 noiembrie, apoi sa vad ce inginerie ma mai taie capu' sa ii fac, sper fara ghinioane). Oricum nu va fi tiganita deloc doar ca nu stiu ce sa ii mai fac, vreau sa si traga, vreau si gume caci cu astea nu mai vreau sa sar de 140, da' poate jante, da' poate nu, aaahhhh, ma enervez iar))).

Comment

• Da arata bine masina acum ...ce imi doresc si eu niste arcuri ...mai usor cu blonda ca se supara Agentul ca nu ziceti nimic si de a lui
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

• si eu am fost sambata seara pe la sfarsit la fulger. poate ne vedem maine seara daca ai timp.....
                in legatura cu modificarile nu dispera, nu trebuie decat sa intrebi pe cine trebuie si te`a rezolvat in locul tau as opta pt inceput la niste jante,iar acum k vine iarna mai "decorezi" interiorul cu cate ceva de bun gust si gata. la gume nu imi dau cu parerea (inca)

@gmv: fiecare cu blonda lui. vrei sa zic ceva si de roscata ta?)
                Last edited by `dada; 27 October 2009, 00:50. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Asa vroiam si eu, un set de jante mai gen rally asa, ai vazut ce bine arata dar...atatea variante, oz-urile nu mi-au placut cu merg la viteze mari, speedline-urile din Cj s-au dus pe apa sambetei ca nu a mai dat proprietara niciun bip si tot asa, mai caut. Vine vremea nasoala, poate sa fi umblat la evacuare, o blonda zgomotoasa, sa moara Nyt-ul de ciuda nu gluma, asa-i GMV-ule)))? El are Ats-urile alea, am gasit si eu ca ale lui dar nu vreau ca nu sunt stilul ala...

Comment

• Masina a primit in seara asta un short-shifter, multumiri multe lui Golan91!!!

In rest, e trist, acum cateva zile am avut un eveniment nefericit, veneam tare de pe trafic greu, asfalt bun, insa in curba era umed+nisip+curba inclinata spre exterior, am iesit in decor cu rotile virate la maxim stanga, nu am putut sa o mai redresez deloc si am urcat bordura cu partea din fata cu rotile virate maxim la stanga si blocate de frana. Concluzie, imi trage putin stanga, ma enerveaza chestia asta, azi am indreptat janta dreapta fata, am echilibrat rotile fata, nu mai face asa grav, dar....am amortizorul stanga fata curs de ulei... iar la constatare la geometrie mi s-a spus ca amortizorul dreapta fata ar fi fost afectat (desi nu e curs deloc) => ca urmeaza sa schimb amortizoarele fata. Daca si dupa ce schimb amortizoarele tot va tragea putinul ala de stanga, ar fi probabil ca si fuzetele sa fie afectate? Nu stiu ce sa mai fac, am un ghinion teribil cu ea, stiu a fost vina mea, s-a intamplat, asta e, poate sunt eu obsedat ca vreau sa mearga perfect drept si nu putin la stanga cu "las' ca merge". Deci, sa ma astept la ce e mai rau? Nu suport sa mai merg 1 km. cu ea desi am nevoie colo-colo, sunt foarte trist pe chestia asta...
                    Last edited by aleXpeed; 14 November 2009, 21:13.

Comment

• naspa
                      rau mai alex ai si tu grija
                      vopsitorie preturi bune

Comment

• Au sosit si noile amortizoare fata pentru "blonda"... data viitoare ai grija la bordurii
                        Attached Files

Comment

• Cat au fost amortizoarele?

Comment

• 137/buc... pentru LCB

Comment

• Alex sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele si de blonda.......lasa bordurile la locul lor ca nu mai e Videanu sa bage altele noi )
                              sigpic

Comment

• Multumesc, acum am intrat in casa.
                                @GGI: multumesc mult pentru ajutor!! Abia astept sa le montez la inceput de weekend, ce drepte si curate sunt, nu au ulei pe ele).

@'dada: multumesc, mai intai sa o vad ca nu mai are pic de joc nicaieri si ca merge perfect drept, apoi ma dau mai cu grija pana schimb cauciucurile si incep investitiile mai maricele in limita posibilitatilor, ca uite pac cate o chestie dintr-asta si se mai duc niste bani, se mai intampla.. bine ca nu a fost mai rau. De cate ori vedeam pe internet sau la televizor curse auto pe circuit cu iesiri in decor, tare-mi doream sa aiba si ei parte de borduri).

Dupa amortizoare mai trebuie sa schimb 2 bielete sau niste capete de bara, roata pe stanga fata are un mic joc stanga-dreapta, apoi ii voi face o geometrie daca va fi necesar, pana atunci merg cu ea cat mai putin posibil si cat mai "frumos" posibil, neturata, foarte babeste, manevre foaaaarte line ca sa nu o fortez prea tare. Apropos, o sa trebuiasca sa-mi fac rost si de un cric pe viitor, cate ghinioane pot sa am...c'est la vie.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google