Pustiule pune poze cu ultima achizitie... sa vada si ochi nostri ca aseara era cam intuneric si aglomeratie mare
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Poze, Distrigaz a mai avansat.
As vrea sa multumesc in primul rand consilierului meu Cosmin (Cgk) care m-a indrumat tot timpul si m-a corupt in toate, sper si in continuare. Toba este Carub (ori e la fel, ori mai mare decat a lui Dragman), silencerul s-a polizat frumos pentru a intra si a iesi ok (multam' inca odata Cosmin!) iar sunetul este perfect, vreau zgomot, se aude, vreau liniste, pai nici nu mai spui ca am toba. In fine, toba pot sa zic ca mi-a dat maxim 6 cai intelegeti? MAXIM am spus!! A urmat bara de MCV, multam' Cosmin inca odata precum si tuturor celor care si-au exprimat parerile si m-au ajutat la montaj atat cu vorbe, scule, si ajutor (CataFOF, SanduGolanu, Jock3r, GGI78....si cati au mai fost, tuturor). Ce sa spun, motorul vede mai greu 4 linii, deci forja mai putin decat inainte, se aeriseste mult mai bine si sincer, am ajuns sa iubesc bara asta, nu regret, arata foarte foarte bine.
Oglinzile vor ramane aceleasi (nu-mi plac decat cele de Prestige probabil, totul sau nimic) doar ca intentionez sa o schimb pe cea la sofer caci nu se mai pliaza iar franele urmeaza urmeaza, vroiam frane inainte de a pune bara dar nu mai erau la magazin... mai astept.Attached Files- dsc03500i.jpg (344.9 KB, 366 views)
- dsc03501k.jpg (282.2 KB, 352 views)
- dsc03502s.jpg (373.5 KB, 228 views)
- dsc03503q.jpg (383.0 KB, 227 views)
- dsc03504k.jpg (301.4 KB, 226 views)
- dsc03507b.jpg (283.1 KB, 229 views)
- dsc03508f.jpg (287.6 KB, 204 views)
- dsc03510l.jpg (404.8 KB, 203 views)
- dsc03511m.jpg (340.4 KB, 239 views)
- dsc03516u.jpg (308.5 KB, 234 views)
- dsc03517e.jpg (389.4 KB, 198 views)
- p1010099e.jpg (1.09 MB, 206 views)
- p1010100wr.jpg (266.7 KB, 189 views)
- p1010101c.jpg (1.07 MB, 189 views)
- p1010102r.jpg (1.21 MB, 189 views)
- p1010104x.jpg (1.19 MB, 197 views)
Last edited by aleXpeed; 19 February 2010, 21:45.
Comment
-
Poze noi si cu o calitate mai buna, cum ar trebui sa fie + doua filmulete cu toba, cu si fara silencer (din cauza "armasarilor putere" castigati in plus veti vedea cum e cu silencerul pus in turatii inalte si cu un surub pus la misto). Am eu cativa pitici cu bara aia de MCV, mai precis cu armatura, nu stiu, cred ca asa o las, imi iese putin in afara sub farul stanga fata (ca si cu cea veche).
Toba fara silencer: http://www.youtube.com/watch?v=CtyCtUzS_2s .
Toba cu silencerul montat: http://www.youtube.com/watch?v=spjaACMFglY .
Nu este filmat foarte profi. Consiliere, cred ca voi mai avea nevoie de cateva "ajustari" la toba, ma mai gandescD.
Comment
-
ce fain cade silenceru))
imi place ca ti-i curata masina
felicitari!
aaaa....era sa uit...masina mai urata ca asta nu am vazut...:>http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
@NZN: a primit o baie dupa ceva timp, s-a uscat pe straduta, deci a primit baie, altfel nu primea. Urata, da da, am portbagajul nitel infundat, capota motorului ondulata, vopseaua sarita ici-colo, 2 onduleuri pe usa dreapta fata, o infundatura langa rezervorul de benzina, pragul indoit sub sofer destul de urat.... ma vaitam tuturor ca e nasoala tocmai din pricina acestor detalii... vreau sa mai umblu la siguranta, interior, poate gume si jante, si in sfarsit sa o finisez pe toata si o colantare cap-coada + bari intr-un galben mat inchis gen mustar ca pe RS-uri.... . Iar ma enervez ca nu-mi ajung banii... ma angajez iar, sa se faca mai frumos ca ma deranjeaza toate onduleurile , asta este defectul ei principal.
@azaburi: ledurile la interior urmeaza... . Noaptea zici ca am Ambiance cu A/C.
Comment
-
uuuuuuuuuh....ce lunga-i lista...
bafta si spor la lucru!!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Poze cu modificari noi maine, sper!!!
Comment
-
Frane de van. Evident, cand a aflat tata nu se putea da cu parerea, se vor strica rulmenti, planetare chiar, copil nebun, n-am pe ce arunca banii, dupa ce ca eu vara sunt kamikaze in oras mai facea si gura. A tacut cand i-am zis ca nu are cum sa se strice caci eu nu suport sa merg cu masina stricata.
Multumiri multe consilierului meu cos_min_i, face treaba foarte buna, apelati cu incredere la el!! Mersi frumos consiliere inca odata, vorbim!!!
edit: vechile placute dupa 6000 de kilometri folosinta, Remsa. N-au fost iertate deloc, aveau "carne" foarte buna.Last edited by aleXpeed; 24 February 2010, 12:38.
Comment
Comment