Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cata harnicie pe capul tau in ultima perioada alex
    sa stapanesti sanatos tot ce ai pus pe masina
    sigpic

Comment

• Foarte buna investitia....acum poti opri la timp )

Comment

• ba ce manevre faci?? deodata asa..cam multe schimbari ))
        sigpic

Comment

• Lasa-l tu ca tot ce face, face bine. Bravos tie Alexino, tot inainte, esti ambitios tare.

Take care!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• din 10 le de poze facute decat atat ai postat ... multumesc mult pentru aprecieri si sa franezi cu graja acum ... placutele erau aproape noi ...

Comment

• @bogdan_1984: fata de vechile mele frane, trebuie sa apas mai mult pe pedala (cred ca de la placutele care sunt tocite, mai tin 4000 km. maxim), insa franeaza excelent, azi am circulat foarte mult si nici urma de "fading". Da, am testat 130-20 km/h si franeaza foarte bine, pacat ca n-am cauciucuri pentru ele, urmeaza sper...

@sorin: da, este diferenta, nu se mai incalzesc ca inainte asa de tare. Multumesc frumos!!

@'dada: mersi frumos, aveam banii de mult timp, vad ca fac mai multe chestii deodata, nu-mi place sa am multi bani la mine...

@anonimboy: asa este, am nevoie de cauciucuri acum!

@fane1990: sunt jepcar de mic, subtil, tac si fac cand sunt finante, cand nu...

@eu4yas: multumesc frumos, azi am cam dat-o in bara rau de tot...mama lor de ghinioane.

@cosmin: voi posta 2-3 poze pe topciul tau cu masina mea si oglinzile montate pe masina lui Mario, trebuiesc redimensionate.

Una peste alta, azi a fost o zi lunga, ce bine tragea pe GPL azi de dimineata, perfect, si am fost sa fac o recalibrare cum se aude vorba in popor ca cica asa trebe' . Am facut-o de oaie, cand plec de pe loc cu ea da' sa moara, nu trage deloc deloc, e moarta, aeroterma imi baga parfum de GPL si deja o iau raznaa. Maine ma duc peste ei la prima ora, sa-mi faca GPL-ul cum era inainte, se contraziceau mesterii intre ei "lasa ca facem tuning acum la instalatie, marim presiunea", le-am zis, nu are nicio problema, tragea ceas, vroiam sa stiu daca are ceva, mi-au bagat GPL presiune 0.9-1 bar, enorm... . Pe pietris da, tragea bine ca rupea aderenta repede, dar pe asfalt, moarte... . Maine sunt peste ei sa mi-o faca cu presiune normala, nu tuningareli din spatele service-ului. Pe benzina trage super bine, excelent, n-am de ce ma plange...este remapata de peste o saptamana. Sper sa o fac maine .
              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• :>acuma e treaba buna cu noile frane...si la mine se incalzeau alea vechi de mama focului...si le-am schimbat si eu de ceva timp...acu tre sa iau discuri,etrieri,placute...si vreau sa iau ceva bun
                bafta pe mai departee!
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Dupa cate vad aici nu pot decat sa te felicit ...la cati km are masina si cum arata nu mai e nimic de zis .....as vrea sa o vad si pe a mea la fel la 200.000 ...numai bine
                  In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                  sigpic

Comment

• @NZN: mersi frumos, trisezi, iei frane "tuning" pentru etrierii de Van, nu se pune).
                    @GMV: sper sa prind 300.000.

Dupa ce am mers cu masina azi de dimineata spre service-ul celor de la GPL de parca era un tractor pe GPL (tragea prost de tot, nu putea tine relantiul, murea motorul de N ori, aeroterma imi baga parfum de GPL de m-a intoxicat cand mergeam pe GPL), dupa ce s-au injurat mesterii intre ei, ala care se dadea ieri destept a cazut azi de prost, a facut o masina sa mearga mai prost decat se putea. A urmat scaderea presiunii de GPL de la 1 bar la 0.8 + softul de 1.4 (cel de GPL) putin aranjat sa dea bine si merge foarte foarte bine. Acum ma pot bucura de ea, vor mai urma cateva modificari.

Comment

• frumoas blonda acu are si sunet deci o sa zicem uite vine blonda
                      vopsitorie preturi bune

Comment

• Ai trecut ieri pe calea Giulesti...foarte fain se aude evacuarea
                        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• sa le stapanesti sanatos discurile si etrierii
                          si la cat mai multi km

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                            Ai trecut ieri pe calea Giulesti...foarte fain se aude evacuarea
                            Daca era pana in ora 14:00 inseamna ca era ok, daca era spre seara inseamna ca masina mergea foarte foarte prost. Acum totul s-a rezolvat, multumesc frumos, nu te-am vazut nicaieri, nu stiu numerele tale de inmatriculare. Macar pe cel de la BMW sa il retin data viitoare!

@Ady-bac: multumesc frumos!!

Comment

• B 911 USA....f usor de retinut )))
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Azi am vazut un C 200 Kompressor berlina, modelul precedent, gri metalizat cu semne de incepator B xx USA). Ii faceam o poza.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google