Bai da se tine bine la km aia masina si legat de jante ... mult mai bine arata cu astea, te ajut la cautare ?
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
si sa nu uitam....asa sub ochii tai
Comment
-
Frumoasa masina, se vede ca nu a "incaruntit" degeaba!
Sa o stapanesti la inca odata mai multi de atat!
Comment
-
ce gume ai pe ea nenea?ce marime?
arata bine tare cu jantele astea...dar pune-i distantiere...bafta!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Sa o luam asa:
@Jocker: probabil ca asa o fi, dar mi se par mult mai misto decat daca ar fi avut KM-uri de exemplu. Voi mai cauta, cert este ca nu vreau jante mai grele decat astea.
@Tudor: nu este exclus, sa vad, si-asa am vopseaua julita la stalpul de la sofer pe margine, dunga aia, de la inchis si deschis usa atata vreme... . Vad eu ce jante ii pun, ori stil raliu, ori circuit, nu vreau grele.
@icstrem_no1: voi mai cauta, cert e ca nu vreau jante grele, am vazut care sunt diferentele, imi plac mult astea ca arata foarte bine cu balonul stock.
@fugulet: eu am gasit jante de Ph2, astept pareri, mai astept ceva finante, azi revin la tablele mele dragi.
@razvanamza: asa spuneam si eu.
@fane_clk: vad vad.
@89.MIR: mersi frumos, si-a ta este foarte frumoasa!
@jelly: sa-mi mai vina finante, daca nu gasesc ceva sa-mi placa si sa fie totodata mai usoare decat tablele, imi voi lua de-astea, ma mai orientez.
@NZN: 185/65/15, de-asta imi plac la nebunie, arata foarte bine cu balonul stock, pe spate are merge distantieri de 10 mm, mai intai sa vad ce jante imi voi lua.
@cosmin83: normal ca pe gaz, doar nu eram nebun sa-i dau pe benzina, Doamne Fereste. Consumul instant era de 17%, oricum tot drumul in 600 de kilometri am avut un consum de 6.4-6.5 pe CB, mers e gaz 120-140-160-165-160-140, fugarita, nu am mers la consum.
Ma voi orienta eu cu jantele, sa vedem cu finantele apoi sa caut ceva misto, tare as ramane la 185/65 dupa experienta cu Continentalurile.
Comment
-
si pe gaz trage in halu asta?aproape 180....era la vale sau loc drept?imi pun si eu gaz daca e buna treabatoata lumea care are pe gaz se plange de masina,si a ta trage ca nebuna vad...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Alex, nu ma refer la KM , Megadrive sau alte "branduri" de genu. Iti dau un mic exemplu :Oz-urile lui Felix ( de pe Renault) au fost vandute cu aprox 800 ron ;)
sunt banii tai si faci cum vrei si ce vreisigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment