If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca zice-ai ca le vinde si nu ai bani acum in momentul asta veneam sa le iau pentru ca arata CRIMINAL cu ele. si eu sper sa nu ii placa cum o sa arate pe Cielo desi nu cred.
Caut caut caut, am luat-o razna, mai incolo plec sa ma angajez unde am mai lucrat pana in decembrie, sa strang bani, mai am nevoie de cateva milioane si imi voi lua la 400 de euro daca nu gasesc super ocazie ca asta. Nu sunt facaturi, aseara dupa ce le-am dat jos, pe spate scria Borbet si in alta parte Made in Germany, ce m-a ofticat vecinu' asta). I-am oferit 8 milioane, nu a vrut. Ma uit, dupa T-uri de 9j ca tare mult imi place cum arata, daca nu Azev de 9j toate 4, modelul ala in 5 spite... . Dupa ce le-am dat jos i-am zis, ca daca le desperecheaza cu 7.5j pe fata il omor, sa mi le dea mie)). Ma mai rog de el, mai strang bani, si cand gasesc ocazia imi iau...mortale.
Arata bine, dar nu sunt de calibrul OZ ultra. (ziceai ceva de ale lui Jean)
Parerea mea este ca ai avea masina struto-camila cu alea, sau renunti la dungi si la stilul rally.
Am reusit sa achizitionez in sfarsit jantele. Maine le sui pe masina caci am facut rost de inele de centrare si voi vedea cat de bine merge masina cu ele. Dungile nu se vor da jos deloc, mie-mi place cum arata cu ele si cu jantele astea, eventual la o tinichigerie totala peste foarte mult timp.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment