Originally posted by Eu4yas
View Post
Loganul Meu (1.4 Cu Multi Km)
Collapse
X
-
Originally posted by dani.mcv View Postdaca scoteai silenceru iti mai dadea 5cp))
ce legatura are silencerul?
Nu trage ma, mi-a dat-o Viperu', deci tot nu e bine.
Comment
-
Stiam ca mi-o da, dar nici 2 masini jumate' nu ma asteptam, cand se incalzeste compartimentul motor trage foarte prost, era foarte calda masina oricum. Zilele astea imi scot plasticul ala nenorocit.
Comment
-
Asa a avut mcd si tot se incalzea de la serpi.Si la mine a inceput sa incinga rau cu serpii.Sau poate face cum am facut eu.izolata carcasa de la filtru stock sa nu se mai incalzeasca asa tare+furtunu ala de plastic.
Comment
-
Ca tot le era "frig" serpilor mi-am achizitionat o banda izolatoare sa nu se mai elimine atata caldura in compartimentul motor, clar nu mai este caldura de dinainte dar admisia tot se incalzeste, o voi izola in curand. Impresii, se raceste motorul mai repede ca inainte (inainte aveam 4 linii si dupa 40 de minute dupa ce era oprit motorul, acum dupa un sfert de ora deja am doua linii) si se simte mai bine in mers masinuta, are un randament mai bun, rau nu i-am facut clar. Chiulasa oricum se raceste cu antigel si ies flacari pe ea la evacuare, rau nu am cum sa-i fi facut, m-am riscat, daca o sa pice sa nu va luati, oricum vreau 1.6 MPI in caz de Doamne Fereste, dar nu cred ca o sa cada 1.4)). Trebuie cutia de la admisie izolata mai ales in partea de jos, furtunul si atunci va fi si mai ok. Oricum, cand este calda nu mai este lenesa ca fara plastic si fara banda pe serpi, inainte aveam capota fierbinte rau de tot, acum e cum trebuie, calda asa.
Multumiri multe lui cos_min_i care m-a ajutat sa pun banda cu galeria montata pe masina!! La prima vedere nu este mare chestie, dar banda irita pielea, trebuiesc manusi din latex sau piele (nu ma pricep la materiale), apa din plin, si vreo 6 coliere de Dacie si multa multa rabdare, mai ales cu galeria montata deja.. . Multumiri si lui Doc pentru vizita facuta, misto bicicloanta!!
Cel mai mult mi-a placut in primul drive-test, la semafor de iesea fumul de sub capota ca la el acasa iar eu linistit in masina, toti se uitau.
Comment
-
Comment
-
Cand o sa am 1.6 cu serpi si fara banda, atunci o sa zic ca nu a meritat banii, asta e.
edit: cred ca banda asta o sa-mi strice motorul cum am patit si cand a pus tata GPL-ul pe ea, ca se strica, sare in aer etc. si n-are nici pe dracu', la fel eram in dubii si cu remaparea pe GPL, si cu serpii, tot nu a cazut. De-acum incolo cu banda ce-o fi o fi, eu nu depind de masina, e de plimbare la mine.Last edited by aleXpeed; 9 August 2010, 20:34.
Comment
-
Bah, ce aveti ma cu banda aia? Toata lumea spune ca este pt "supraalimentate" dar nimeni nu explica de ce... Omul se plangea ca se incinge ca dracu', acum nu se mai incinge. Deci job done.
Comment
Comment