My RBU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi place masina. imi spui te rog unde as gasi grila sport cum ai tu?merci
    spor la modificari, multi km fara probleme si la multi ani
    sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

• nu...loganul nu se vinde :P si are jantele negre de pe spate.....pe fata am de tabla cu anvelope de iarna

da...am modificat maneta de comanda...si faza scurta ramane aprinsa daca dau faza lunga :P...da eroare dar nu ma deranjeaza....

iar grila o am de ceva timp...de la reprezentanta dacia...si chiar cred ca am modificat primul de pe forum acest model din setul tuning original de la dacia....sunt posturi anterioare cu modificarea :P

multi km fara incidente la toata lumea

Comment

• de cand nu am mai postat golanul are aproape 120 mii km :P
        inca merge.....
        am schimbat bateria si capetele de bara
        toba mi s-a rupt in 2 locuri

urmeaza discuri si placute fata, tamburi spate,toba,distributie,telescoapele , tapiteria scaun sofer e varza , jantele trebuiesc revopsite....

numai sa vina primavara odata..:P

bafta tuturor

Comment

• tot mai batran si tot mai lent loganul...asa ca am trecut si pe ceva mai rapid....de vara binenteles...abia asteapta soarele....
          Attached Files

Comment

• nu stiu daca ti-am mai zis, dar cred ca anu trecut ti-am vazut loganul prin saveni ... arata misto tare, imi place

edit: ti-am facut un vt micut, sper sa nu te superi
            Attached Files
            Last edited by Tudor; 4 March 2012, 18:06.
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ...taicamiu calatoreste :P .....am bunici langa prut

dap...misto edit..
              suspensia si alte jante mai mari,bandourile clean... le faceam cu siguranta...dar cum de multa vreme doar taicamiu o foloseste...e foarte multumit de cum arata...e chiar invidiat de unii colegi de servici

salutare si drumuri bune tuturor
              Last edited by rbu_tuninq; 4 March 2012, 20:53.

Comment

• o da chiar vorbeam despre RBU la intalnirea din weekend, singurul cu grila originala dacia badgeless !!! arata in continuare bine, spor la modificari !!!
                sigpic
                The MVP

Comment

• re

mai rbu-ule ce mai faci mai tata ma???pe unde mai traiesti mai??tiam vazut bmw prin oras insa nu stiam ca e al tau...sa-l stapanesti sanatos..

Comment

• salutare domnu john....ce sa fac ...pe drumuri toata ziua... poate ne mai auzim...bafta cu renault ul

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google