My RBU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Arata bine,spor in continuare.

P.S. Pune-i o suspensie sport,si vospseste barile in culoarea masinii si va arata foarte bine.

Comment

frumoasa masina.faina si instalatia de muzicanti.km fara numar!
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Frumoasa masinuta. Un tuning simplu si de bun gust. Sa ai parte de multi km fara probleme. Sa auzim numai de bine
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

E frumos tare loganasu tau....simplu...elegant

Comment

frumoasa masina.cu bun gust.ai tata la lumini acuma de bagi nocturna la un stadion sa ai parte de ea si multi km fara probleme!!

Comment

Frumoasa masina.O intrebare:difuzoarele alpine sunt pe amplificator?Cum ti se pare ca se aude sistemul,doar cu difuzoarele,fara sub,au ceva bass?

Comment

portbagajul l-am facut pe casco...
                iar de difuzoare...
                cele de pe spate sunt pe statie....pe cele de pe fata le duce cd-ul dar nu si pe cele ovale de pe spate[au ceva watti in plus]...de asta am optat pt statia cu 4 canale astfel: folosesc 2 canale pt cele 2 dif de pe spate , iar celelalte 2 in bridge pt subwoofer
                fara subwoofer au un bass rezonabil...daca as asculta vreo saptamana fara subwoofer mi-as forma auzul altfel si ti-as da un raspuns exact...:P dar cum il am in permanenta...:P....oricum au o claritate foarte buna pentru banii lor si twiter-ul lor din matase :P

Comment

salut ! foarte frumoasa masina ! daca tot tiai facut programare pentru vopsit bara spate ,cumpara bara MCV cat te ajunge: bara MCV si vopsit o bara ? mersi si succes in continuare

Comment

parerea mea e ca arata mult mai bine bara de berlina decat cea de MCV fiecare cu gusturile lui
                    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

hmm eu tot cu bara de MCV sunt de acordD asa este..fiecare cu gusturile lui

Comment

Originally posted by dany_6900 View Post
                        salut ! foarte frumoasa masina ! daca tot tiai facut programare pentru vopsit bara spate ,cumpara bara MCV cat te ajunge: bara MCV si vopsit o bara ? mersi si succes in continuare
                        din ce am citit pe aici manopera si bara fata mcv ajunge la 1000 ron...dar totul o sa fie pe asigurare :P

bara spate se schimba pt ca a intrat un taximetrist in mine si mi-a indoit suportul[gaura] de la roata rezerva care nu mai sta cum trebuie acum si marginea in care se inchide portbagajul

merci de aprecieri

Comment

si bara fata asigurare casco sau RCA ?

Comment

Originally posted by dany_6900 View Post
                            si bara fata asigurare casco sau RCA ?
                            casco

poze cu fosta toba de pe masina :P
                            Attached Files

Comment

De ce fosta,ce-ai facut cu ea?
                              1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Ce ai facut cu toba asta? Una noua? Sau ai dat-o jos pentru revizie ceva?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google