pai suna frumos tare dar la drum lung ma innebunea..si nu am gasit silencer pentru ea..si am vandut-o
My RBU
Collapse
X
-
frumoasa masina ce ai facut cu eleronul luneta ca in ultimele poze nu mai este pe msina arata foarte bine cu el
Comment
-
Originally posted by bulan View Postfrumoasa masina ce ai facut cu eleronul luneta ca in ultimele poze nu mai este pe msina arata foarte bine cu el
:P
Comment
-
Frumoasa rau ! Eu as da jos cromurile alea de la grila,o suspensie sport,un eleron micut la portbagaj si negru intre usi cu autocolant antistatic. La faruri au aparut cerculete cu neon gen BMW care se vad foarte bine si ziua,in rest arata beton si asta pentru ca este ROSIE .Bafta si multi km fara probleme !LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostFrumoasa rau ! Eu as da jos cromurile alea de la grila,o suspensie sport,un eleron micut la portbagaj si negru intre usi cu autocolant antistatic. La faruri au aparut cerculete cu neon gen BMW care se vad foarte bine si ziua,in rest arata beton si asta pentru ca este ROSIE .Bafta si multi km fara probleme !
Comment
-
Originally posted by seiko View Postsincer ... e super . eu as mai face si pe interior cate ceva...
un set de presuri calumea din mocheta am luat....sunt negre cu marginea rosie chiar pentru logan facute
geamuri electrice pe spate
oglinzile mi le-am facut electrice si incalzite
maine urmeaza sa primesc
serigrafie de prestige si inele de aluminiu
maciulia de sandero cu cap de aluminiu si cred ca am sa si scurtez un pic schimbatorul
autocolantele pentru stalpi
am uitat sa adaug si prelungirea de consola ..asa zisul spatiu depozitare
Comment
Comment