My RBU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai suna frumos tare dar la drum lung ma innebunea..si nu am gasit silencer pentru ea..si am vandut-o

Comment

Pffff si acum zici...chiar vreau si eu o toba...eh aia e,poate gasesc alta.
      1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

imi place f mult ...nota 10

Comment

frumoasa masina ce ai facut cu eleronul luneta ca in ultimele poze nu mai este pe msina arata foarte bine cu el
          Powered by LSS
          http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Originally posted by bulan View Post
            frumoasa masina ce ai facut cu eleronul luneta ca in ultimele poze nu mai este pe msina arata foarte bine cu el
            a nu......am zis niste poze cu fosta toba....sunt ceva mai vechi pozele...dupa ce am vandut toba am pus eleronul de luneta si difuzorul de bara

:P

Comment

Frumoasa rau ! Eu as da jos cromurile alea de la grila,o suspensie sport,un eleron micut la portbagaj si negru intre usi cu autocolant antistatic. La faruri au aparut cerculete cu neon gen BMW care se vad foarte bine si ziua,in rest arata beton si asta pentru ca este ROSIE .Bafta si multi km fara probleme !
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
                Frumoasa rau ! Eu as da jos cromurile alea de la grila,o suspensie sport,un eleron micut la portbagaj si negru intre usi cu autocolant antistatic. La faruri au aparut cerculete cu neon gen BMW care se vad foarte bine si ziua,in rest arata beton si asta pentru ca este ROSIE .Bafta si multi km fara probleme !
                normal pentru ca e... rosie ca a ta ) cerculetele alea sunt CCFL uri...au drosere si sunt la fel de pacatoase ca ledurile [din documentatia, forumurile studiate :P]...doar ca lumineaza uniform si puternic si sunt scumpe

Comment

sincer ... e super . eu as mai face si pe interior cate ceva...

Comment

Originally posted by seiko View Post
                    sincer ... e super . eu as mai face si pe interior cate ceva...
                    da corect...
                    un set de presuri calumea din mocheta am luat....sunt negre cu marginea rosie chiar pentru logan facute
                    geamuri electrice pe spate
                    oglinzile mi le-am facut electrice si incalzite

maine urmeaza sa primesc
                    serigrafie de prestige si inele de aluminiu
                    maciulia de sandero cu cap de aluminiu si cred ca am sa si scurtez un pic schimbatorul
                    autocolantele pentru stalpi

am uitat sa adaug si prelungirea de consola ..asa zisul spatiu depozitare
                    Last edited by rbu_tuninq; 11 March 2009, 02:26. Reason: Automerged Doublepost

Comment

bara fata noua mcv
                      bara spate noua
                      Attached Files

Comment

Foarte frumos imi place ca aborzi simplitatea....

Comment

Frumos, singura obs care as facea ai ca mai bine pui sigla de la dacia inapoi pe partea din fata.

Comment

Arata foarte bine.....poate ma combin si eu de o bara de mcv.....ai facut treaba buna baietii de la service;)

Comment

vine bine bara de mcv ..trebuie sa fac si eu schimbarea asta ...sa vad cu ce motiv ajung pe la casco

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google