Loganul Meu N I D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu e asa cum zic mesterii aia,eu am leduri albe pe pozitie de vreo 4 luni si sunt foarte ok,lumineaza chiar prea bine...doar ca nu le am din comert,le am de la un amic , sunt aduse din china si am inteles ca au temperatura ca xenonul ...
    Cat despre bad-boy stai sa gasesc numarul de telefon sau id-ul si te anunt.
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

cum era si normal dupa atata timp ,am gasit-o lovita in parcare (la intervale de max 3 luni e imposibil sa nu o gasesc zgariata lovita etc ) capota +parbrizul ,este dat cu o piatra sau ceva de genu ,capota este infundata si zgariata iar parbrizul este un pic ciobit ,ce rugaminte am la voi ,daca stiti pe cineva care sa imi modifice si mie capota ca daca tot o sa o duc la reparat si vopsit sa o modific macar .

Comment

frumoasa masinuta ta, imi pare rau ca ai gasit-o lovita dar asta e, se intampla foarte des...numai bine si asteptam alte poze daca ai reusit sa-i mai faci ceva
        sigpic

Comment

deocamdata i-am schimbat doar boxele i-am pus unele sony ,cu ocazia asta anunt ca le vand pe cele vechi toate 4 la 70 ron sorry ca pun pretul aici dar nu am putut posta la strict legate de masini .
          saptamana viitoare o sa o bag in service sa o repar si sa ii mai fac niste mici modificari .numai bine

deocamdata i-am schimbat doar boxele i-am pus unele sony ,cu ocazia asta anunt ca le vand pe cele vechi toate 4 la 70 ron sorry ca pun pretul aici dar nu am putut posta la strict legate de masini .
          saptamana viitoare o sa o bag in service sa o repar si sa ii mai fac niste mici modificari .numai bine
          Last edited by danutzu; 10 March 2009, 19:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

frumoasa masina sa o stapanesti sanatos!!!!

cat te-a costat sa faci portbagajul clean??
            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

casco si o cunostinta la service

Comment

Pentru abureala farului, iti recomand sa desfaci farul, il cureti bine si siliconezi imbinaturile !Asa scapi de abureala!Eu asa am facut si nu mai am treaba!
                Daca nu ai scapat de "cromul" de pe masina, sa sti ca nici mie nu-mi prea place, dar daca tie iti e ok, atunci asta e!
                Spor la treaba!
                aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

cromul dupa oglinzi il dau jos sapt care vine ,le vopsesc in culoarea caroseriei dar dupa manere nu stiu ce sa zic ,alea imi plac deocamdata sa vad pe viitor

Comment

Ati dau astea la schimb cu ale tale ca m-am plictisit de cromaciuni
                    Attached Files

Comment

nu mersi ,incerc sa nu mai pun nimic cromat pe ea

Comment

nu am mai postat demult aici ,cateva mici modificari : i-am scos cromul de pe oglinzi ,am dat jos si suportul cromat de la numar ,l-am prins in doua suruburi ,am schimbat toate boxele am pus sony ,urmeaza un mp3 cat de curand si ultima am schimbat maciulia ,am pus una de prestige ,pun si poze imediat ce i le fac ,numai bine si ne vedem diseara la carol

Comment

si eu am croame doar pe manere la usi,tie trebuie sa-ti placa si sa te simti bine cu masina ta,drumuri bune.
                          sigpic #

Comment

Frumoasa masina Danutzu!Mereu imi vorbeste Liviu de tine.

Comment

ms de apreciere ,da ii place mult motorul masinii :P

Comment

Frumoasa masina Dane... Hai cu remaparea ca ai vazut ca merita

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google