Before Transformation

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Concediu

Prin natura....
    Attached Files

Comment

Ma gandeam si eu sa-mi fac cauciucurile cu un pen dasta,i-am zis ideea si lui SilviuB,dupa aia mi-am dat seama ca am KORMORAN,si desenate cu pixu ar arata ce firma de cauciucuri am

Comment

frumoase jantele numai la ele faci poze cat ai dat pe ele?

Comment

Pastreaza lucrurile cat mai simple Parerea mea ar fi sa stergi scrisul de pe cauciucuri,arata mai bine fara.

Comment

am facut eu cauciucurile cu pen de la TYPE-R luat din cora. s-a sters la primul frecus de bordura ( mie imi place sa parchez aproape de borduri ). deci nu recomand sa scrieti pe gume daca aveti aceeasi boala ca si mine.
            vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

Pret de magazin la jenti sunt de aproape 1400 ron, dar eu le-am luat la o "oferta" de 700 ron, partea naspa a fost doar ca nu au avut prezoane(si le-am lasat pe cele stoc) si nici inele de centrare (dar am gasit la autosoft si am rezolvat si cu alea)....acum plec in bulgaria ...sper sa nu imi fure aia jentile ...vreau sa-mi iau un set de prezoane antifurt,am inteles ca sunt in jur de 1 mil jumate 4 bucati(1 de roata)

P.s.---nu am pus doar poze cu jentiile,daca te uiti mai sus sunt si alte poze.

P.s. 2 -- tyre pen-ul este luat din cora ,si imi place cum da, cel putin la BARUM,....si este adevarat ca daca dai in borduri se ia,dar se poate lua si o bucata din janta cu totul daca dai in borduri nu?..oricum, daca nu suferiti de boala asta cu borduriile,se mentine destul de mult timp...

Pace

Comment

Salutare Razvanu,jantele sunt faine dar părerea mea e ca ar trebui sa vopsesti etrierele si mai ales tamburii ca-s cam ruginiti si se vad urat.Mai o folie pe geamuri,un eleron,eventual sa-i mai vopsesti spoilerele integral sa nu mai fie si cu negru si zic ca o sa arate beton.Asta e o parere,tu faci cum iti place.In avatar ai sa vezi jantele mele,le-am luat noi in cutii,au costat 1080 lei+prezoane+inele de centrare+cheie pt prezoane.Bafta la tunarit in continuare.

Comment

acum nu te supara ca am zis ca faci poze numai la jante doar ca in mai toate pozele ies ele in evidenta ....in bulgaria pleci in concediu? distractie placuta si sa ne auzim cu bine.

Comment

foarte frumoasa masina

Comment

Dragute jantele si bine ca s-a reparat masinuta. Prezoanele antifurt sunt chiar o idee buna, sa pui niste poze cu ele daca reusesti sa-ti cumperi. Mersi!

Comment

Salut Razvan...imi pare bine de cunostinta..masina arata bine,imi place,cu mici modificari ..se poate si mai bine ...tamburii arata ff urat cu rugina pe ei...daca ai timp si esti din bucuresti am observat te pot ajuta,am spray eu. pacat de evenimentul neplacut si modul de prezentare a masinei...noroc !

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google