Dj-91-vic
Collapse
X
-
salut si bine ai venit pe forum.
rosu passion
nu trebuie sa te scuzi pentru poze, nu este concurs, ideea e sa o arati la toata lumea .
ceva planuri de viitor cu ea? evident dupa ce faci 18 ani
ai putea incepe cu jantele, un ornamet toba.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
ms ma bucur ca va place am niste planuri vreau sa pun pe masina : o toba borla, un filtru de aer,jante oz, niste neoane in interior acuma am loat niste ploape un ornament de toba si niste paravanturi. o sa pun niste poze cu ploapele si cu ornamentul de esapament si cu paravanturi am uitat de niste spoilare ma gandesc la niste modelesigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
-
Decat toba sport si filtru de aer sport mai bine pune-i niste spoileer frumoase, sau un eleron ceva.
Comment
-
arata mortal jantele, doar ca nu o sa gasesti cu prindere in 4 prezoane. modelul este in 5 spite, deci nu pusca imparteala gaurilor. pacat, frumoas tare modelul. cred ca te dai pe jante spitate, asai? dezavantajul e ca se vede tare tamburul spate si ca nu ai discuri de frina.
nu o sa inteleg de ce renault continua sa faca prindera in 4 prezoaneDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment