o sai fac niste modificari pana la anulsi un tuning pilot
Dj-91-vic
Collapse
X
-
Originally posted by SUPERCARcat mai multe imbunatatiri la masinuta pana la anul cand facem liniuta
o daaaa, victor, pilooooot!Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Mai bine nu, pune barele de la Pilot sau ce vrei tu.
Comment
-
pe viitor printesa measigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
-
Originally posted by victor
Se pot comanda jantele in cate prezoane vreti,doar nu credeti ca se fac doar in 5 prezoane?sau doar in 4...le spui ca vrei in 4 si se rezolva...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
grija la capota fata. mai este un forumist care a avut probleme cu politia. el avea folie si l-au facut sa o dea jos. doar daca o omologhezi n-au ce sa-ti faca dar tot te vor opri ca sa se ia de tine.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
am avut o problema mai mare numarul meu dJ 91 VIC ese pe un BMW
au facut baieti plinul la bmw si au plecat si a doua zii a venit politia la mine la usa dar am scapat ca au vazut am logan si rebuie sa ma duc cu tata la politie sa-mi iau numarLast edited by crististreulea; 6 November 2007, 21:13.sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
-
-
Originally posted by victoram avut o problema mai mare numarul meu dJ 91 VIC ese pe un BMW
mai are cineva numarul tau ,vai ce inteligenti sunt aia de la tine de acolo"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment