E mai frumoasa fara flacari :d
Dj-91-vic
Collapse
X
-
Joscu flacarile. Mai bine puneai niste autocolant pe stalpii centrali decat flacarile astea...
Comment
-
dak nu merge sa le dezlipesti incearca cu apa calda si cu o carpa........o sa fie cam greu deoarece sunt alcatuite dintr-un material de calitate mediocra :O ;) ........aaaa mi-am amintit ar merge si cu benzina sau gaz ca am avut io unu cu RO si l-am dat cu benzina jos ;) multa baftasigpic
Comment
-
ms o sa incerc toate metodele. Si in primavara o sa-mi pun spoilar pilot si o sa mai fac niste modificari :toba sport,filtru de aer,o sa pun autocolant pe capota si pe plafon culoare black ,faruri cu xenon ,stopuri cu led ,geamuri fumuri 30%,jante,un eleron .=>Cam atat ca nu mai stiu ce sa mai pun<=sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
-
Victor...trebuie sa vinzi masina sa-ti iei tot ce ai scris tuLast edited by crististreulea; 31 December 2007, 01:41.
Comment
-
Esentialul e sa nu le pui pe toate odata ca te doareeeeeeeeee si chiar ca sunt scumpe dar daca iubesti masina nai cei face decit sa bagi banii intr-o femeie mai bine ii bagi in masinaLast edited by crististreulea; 31 December 2007, 01:41.
Comment
-
sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
-
Flacarile alea nu dau bine deloc parerea mea.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment