arata bine jantele,cred ca o sa mi le cumpar saptamana viitoare
Dj-91-vic
Collapse
X
-
Jantele sunt in 4 prezoane, cate un prezon intre doua spite.
Comment
-
Da, sunt 5 prezoane, m-am uitat la o poza mai luminata si am vazut.
Comment
-
poza sunt in 5 prezoane dar se gasesc si in 4, nu trebuie sa fie neaparat gaurile prezoanelor intre spite, pot fi si pe spitze, cristi poate confirma asta, pt ca si el are jante in 5 spite si 4 prezoane.....si vedeti ca in poza e o janta pe 17' alea pe 15, arata putin diferit pt ca spitele sunt mai scurte
Comment
-
da cred ca o sa ma dau pe niste jenti http://www.autoaccesorii.ro/wheels_d...d=571?????????sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo
Comment
-
eu spuneam ca ceel cu prinderea in 4 puncte schimba designul spitelor, uite asa.
daca tot treci pe jante de aluminiu, ai grija la marime, 6,5"x15" sau chiar 7"x15" daca te gindesti la gume mai late.
si nici nu sint scumpe! atit costa una bucata janta original de la reprezentanta. desigunul nu se poate discuta.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
ai de grija sa fie 4x100 (prinderea) si daca vrei sa pastrezi cauciucele stock, comanda 6"x15" sau 6,5"x15".
7"x15" presupune niste cauciuce mai late, altfel o sa iti stea cauciucul in forma de trapez pe jantaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
si pentru jante trebuie sa faci un efort ca sa le achizitionezi. plus ca are deja stock-urile si ramine cu ele. o sa vina pe viitor si alte cauciuce.
deci sfatul meu victor este sa pui noile jante si sa filmezi cind faci citeva burnout-uri ).
sau ar mai fi o idee sa iti iei jante pe 16" si sa mai astepti pina iei si niste gume pe 16", 205/50/16 sau 205/55/16. asta presupune achizitionarea unor jante 7"x16". ce zici de ideea mea pe banii tai?Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment