If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cred ca te-am vazut sambata veneai dinspre sag sper timisoara.....
Frumoasa masina imi place! pune arcuri sport ca nu o sa fii dezamagit! daca nu vrei sa te scuture prea tare pune un weitec sau ceva asemanator.
Bafta
ar putae sa-mi spuna cineva care e mania asta cu suspensia sport sau doar arcurile sport?????de ce as da o gramada de bani pe asa ceva???doar ca sa ma simt ca intr-o caruta???sau doar pentru aspect sa dispara acea distanta dintre aripa si roata
Tot ce pot sa iti spun este sa mergi la una din intalniriele din TM si sa ii rogi pe careva de acolo sa te lase sa te dai cu o masina cu arcuri sport! Nu vei mai stii dupaia care e CARUTA!!! )
Tot ce pot sa iti spun este sa mergi la una din intalniriele din TM si sa ii rogi pe careva de acolo sa te lase sa te dai cu o masina cu arcuri sport! Nu vei mai stii dupaia care e CARUTA!!! )
Pai tocmai ca merg in fiecare sambata si pe toti pe care i-am intrebat au zis ca se simte foarte naspa la drum si ca se simt fiecare pitrica.deci care e scopul???le voi cere sa ma dau sa ma conving
salutare colegi a trecut ceva timp de cand n-am mai postat.dupa sfaturile multor colegii(foarte bune de altfel) masina a suferit mai multe modificari.
Ele ar fi urmatoarele:
-bara fata-spate vopsite complet in culoarea caroseriei
-arcuri h&r(cea mai buna investitie)
-difuzor bara spate
-eleron luneta
-bi-xenon+leduri pozitie culoarea xenonului
-buza bara fata vopsita neagra
-tamburii si etrierii vopsiti in culoare caroseriei
ce mai urmeaza ar fi vopsit grila complet neagra, consola in culoarea bordului si un wastegate.si alte nebunii mai scumpe cand or fi bani
arata super tare cu arcurile astea le am si eu si sint multumit ti-a schimbat masina total o intrebare ce bani a fost difuzotul si daca este original multa bafta
azi am avut o mica mare problema. am facut pana si cand am vrut sa pun rezerva( de tabla) nu am mai putu fixa roata din cauza inelului de centrare a jantei de aliaj ce o aveam.si n-am reusit sa scot ineleul acela de plastic nici cu surubelnita sau cutit. se pare ca s-a lipit de butucu ala. i s-a mai inbtamplat cuiva??ce imi sugerati sa fac in caz ca fac pana undeva si nu pot sa mai ajung cu masina pana la service
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment