eu zic sa porti o cheie franceza cu tine acuma fara misto cu aia poate reusesti cumva sa-l dai jos..sau un mox
Red & Black Logan (TM19DRY)
Collapse
X
-
-
Inelu e din pastic si daca il strang cu un mox sau cheie franceva mi-e sa nu se rupa.sau sa dau cu spray special pentru rugina sau cum ii zice si poate o sa mearga ca daca nu e cam aiurea treaba.la noile jante o sa pun vaselina la inele sa nu se mai lipeasca.Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
-
salutare baieti vreau sa imi vopsesc jantele exact ca in poza.intreabarea mea este daca o sa tina vopseaua pe janta asta polisata.am vazut la altii ca si-au vopsit jantele(catafof) si a tinut dar parca era alt material nu asa.ma gandesc ca dupa ce la matuiesc, degresez ...sa nu sara vopseaua la jetul de apa cand o spal.Attached FilesGlory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!
Comment
-
Salut, cel mai bine ar fi sa-ti vopseasca jantele un vopsitor profesionist care stie cum se procedeaza, bun le matuiesti si degresezi dar nu stiu daca prinde chiar ok vopseaua direct pe aliaj... poate trebuie dat inainte un grund ceva( cum e si in cazul cand vrei sa vopsesti plasticele prima data dai cu un plasticfix si dupa vopseaua) si peste vopsea sa o protejeze si sa-i dea un aspect mai placut un strat sau chiar mai multe de lac.Daca nu lasa-le asa ca arata bine.
Comment
-
dak te duci la un vopsitor poate mai tine in nici un caz nu le face tu k SIGUR nu tin,si din kte stiu la vop. iti ia in jur de 4 mil...
post moderat:
poti sa faci si o traducere? eu n-am inteles aproape nimic din ce ai scris. in primul rand limbajul mirc este interzis pe acest forum.
Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:14.AdY_JmL_2015
Comment
Comment