Red & Black Logan (TM19DRY)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu zic sa porti o cheie franceza cu tine acuma fara misto cu aia poate reusesti cumva sa-l dai jos..sau un mox
    http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

poze cu grila vopsita negru mat( multumesc prietenului de nadejde Marin_tm). si sper pe saptamana viitoare sa pun poze cu noile jante
      Attached Files
      Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

foarte tare arata masina ta si seamana putin cu a mea jante ca a le tale am si eu...ce arcuri ai pe ia?

ai h&r felicitari pentru investitie....bafta.
        Last edited by florin_dnf; 27 February 2010, 10:01. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

ce frumos e loganu tau
          bafta in continuare!

Comment

inelul de centrare e din plastic sau din fier! daca e din plastic ,il pot crapa putin ..
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Inelu e din pastic si daca il strang cu un mox sau cheie franceva mi-e sa nu se rupa.sau sa dau cu spray special pentru rugina sau cum ii zice si poate o sa mearga ca daca nu e cam aiurea treaba.la noile jante o sa pun vaselina la inele sa nu se mai lipeasca.

Comment

incearca cu o surubelnita lata si un ciocanel sa il tai
                degeaba pui vaselina la celelalte ca la fel vei pati din cauza apei
                in rest numai bine si arata bine masina curata si ingrijita frumoase jantele
                Last edited by Ady-bac; 28 February 2010, 20:24.

Comment

Cu bun simt! bravo....Difuzoru ala spate pica bine rau...bafta in continuare

Comment

E frumoasa masina , imi place. Ai facut niste modificari subtile care au schimbat mult in bine aspectul masinii .Tine-o tot asa !

Comment

Multumesc tuturor de aprecieri, asta am si vrut nu sa impopotonez masina cu stickere si cozi de rechin doar de dragul de a pune ceva pe ea.dupa jante urmeaza grila unita si un bad boy daca mai sunt finante.drumuri sigure tuturor!

Comment

superba masinuta cati mai multi km cu ea

Comment

salutare baieti vreau sa imi vopsesc jantele exact ca in poza.intreabarea mea este daca o sa tina vopseaua pe janta asta polisata.am vazut la altii ca si-au vopsit jantele(catafof) si a tinut dar parca era alt material nu asa.ma gandesc ca dupa ce la matuiesc, degresez ...sa nu sara vopseaua la jetul de apa cand o spal.
                          Attached Files

Comment

Salut, cel mai bine ar fi sa-ti vopseasca jantele un vopsitor profesionist care stie cum se procedeaza, bun le matuiesti si degresezi dar nu stiu daca prinde chiar ok vopseaua direct pe aliaj... poate trebuie dat inainte un grund ceva( cum e si in cazul cand vrei sa vopsesti plasticele prima data dai cu un plasticfix si dupa vopseaua) si peste vopsea sa o protejeze si sa-i dea un aspect mai placut un strat sau chiar mai multe de lac.Daca nu lasa-le asa ca arata bine.

Comment

@pervert_dory felicitari ai o masina excelenta, dar pleoapele......
                              sigpic #

Comment

dak te duci la un vopsitor poate mai tine in nici un caz nu le face tu k SIGUR nu tin,si din kte stiu la vop. iti ia in jur de 4 mil...

post moderat:
                                poti sa faci si o traducere? eu n-am inteles aproape nimic din ce ai scris. in primul rand limbajul mirc este interzis pe acest forum.
                                Last edited by crististreulea; 28 March 2010, 10:14.
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google