If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asa e micutu stii ca alea ma scoteau din minti si abia am astept sa scap de ele.acuma abia astept sa scap de pleoapele alea obosite si so incruntez putin
da drace ai dreptate,dar ai scapat pana la urma.lasa ca iti prelungesti capota si o sa scapi si de pleoapele alea obosite.....numa bine si tineo tot asa....
de ce nu dai tu jos pleoapele alea si sa vopsesti farurile in negru...ar arata super bine...oricum pana aici arata foarte bine masina...
crede-ma ca de juma de an tot la asta ma gandesc, dar pleoapele le vio da jos cand voi prelungi capota ca sa nu se vada urat acolo unde s-a lipit cu silicon si cu interiorul farului nu stiu daca mai pot sa desfac farul fara sal sparg.
na adi sper ca esti fericit ca am scapat de pleoapele alea si nu mai poti sa faci misto de mine ca sunt umflate si altele.am facut mai multe la el si mia facut un pret pe toate lucrarile
Genul asta de bad-boy imi place, finisat la colturile unde se imbina capota cu calandrul, pe rotund asa, nu muchii taiate ca din codru. O sa arate bine!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment