De azi ma numar si eu printre cei cu resoftare
B~06~bac
Collapse
X
-
In jur de 100 cp,............tare faza si merge beton!
Sa ai bafta multa si .....bice!
Apropos: pune si tu ceva poze sa vedem si noi nu numai tu
Numa bine!
Comment
-
Deocamdata am doar niste poze cu vechile jante
Poze cu noile jante de care sunt mandru cu toate ca ma astept de la cel putin o replica din partea ta PSS
poze cu exteriorul si interiorul masini cat de curand pana cum nu am avut motive sa pun poze dar acum ....)
Ai 10 min in care poti folosi butonul edit...utilizeaza-l.Last edited by Cezar; 15 February 2009, 01:13.
Comment
-
Originally posted by benocluPoze cu noile jante de care sunt mandru cu toate ca ma astept de la cel putin o replica din partea ta PSS
Pai , ti-au trebuit 15 minute, 3 posturi consecutive, sa ne arati 3 poze cu jante? oricum , e bine, decat nimic.....
azi te iert, ca esti in stare euforica dupa remapare,de maine , poze la baieti, detalii despre xenon
offtopic :pentru cine nu stie :noi suntem prieteni, d-aia ne trimitem "bezele"
Comment
-
frumoase jantele deocamdata atat pot sa spun!
asteptam poze
Comment
-
cateva poze cu masina facute nosptea
Comment
-
In legatura cu farurile nu sunt cumparate din comert sunt doar niste BIXENON de 6000 k 35w de care sunt foarte multumit montate pe faruri stok si cu care nu am avut probleme cu militia interiorul nu este foarte mult modificat doar cerculetele de la aer viopsite in argintiu iar pe parcurs sper ca sa arate si bordul altfel
am sa revin cu poze
sincer nu prea am avut unde sa trag de ia dupa resoftare deoarece sunt pieton dar nu m-am putut abtine sa nu o conduc 2 km dar din ce am somtit in dreapta trage mai bine si parca ar vrea mai mult
mersi bobbyred acum am pot lauda si eu cu ceva calutzi nervosi care sper ca in curand capate si un filtru sport care sa merite asta ca sa simt ceva in plus
Comment
Comment