B~06~bac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Felicitari pentru achizitie! Se pare ca in LCB sunt mai exclusivisti cei cu arcuri standard decat cei trantiti.
    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Super marfa arata.Te-am vazut azi ,te-am flesh-uit, nu stiu daca m-ai observat.Eu te-am remarcat dupa xenoane si cat de joasa e!!
      Tinc fest !!

Comment

• te-am vazut dar nu ti-am recunoscut masina ca nu ai stiker mi-am dat seama ca trebuie sa fie cineva din club

Comment

• ia zi, `nea, cum sta pe curbe ?

Comment

• pe curbe sta bine dar la drum intins ma rupt la spate dar ma obisnuiesc eu

Comment

• primele zile sunt mai dureroase....dupa aia se aranjeaza organele si o sa fie chiar placut cand le mai zgaltai
              sigpic

Comment

• cred ca deja s-au aranjat organele acum simt decat placerea de a conduce

Comment

• din vorbele spui din partea sefului skandal iata ce a iesit
                  am ramas fara gol intre bara si far
                  primele 2 poze sunt inainte de lucrare iar restul de 3 dupa terminarea lucrarii
                  Attached Files

Comment

• bravo domne,bunata treaba cu arcurile ,felicitari
                    cat despre golul ala dintre far si bara ce sa spun .....................vezi pe privat
                    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• bobby ai pm
                      mersi acum m-am obisnuit deja cu ele vb dade-i s-au asezat organele

Comment

• lasa ady ca le-ai tasat bine si pe ele

eu cand mi-am monta arcurile si amortizoarele primul drum cu ele am fost pana la Slobozia si cand am ajuns acolo nu am putut sa stau pe picioare....

asa ca nu te vaita de asta .......heheh alti au tras-o mai rau
                        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• cum ai rezolvat cu golul ala ,ady ?
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• daca ii faci ce trebuie de la bun inceput nu te zdruncina asa de tare, bucsi repozitionate si amortizoare bune, eu dupa ce am schimbat amortizoarele pe spate sunt foarte multumit acum de cum merge, inainte zice-ai ca e broasca beata imi venea sa le dau jos.

Comment

• amortizoarele sunt inca stock repozitionarea nu am facuto de la inceput am so fac in curand

Comment

• frumoasa masina adi sper ca nu te-ai suparat ca te-am abortat cam nepoliticos
                                eu:esti de pe logan club ?
                                el:da....
                                eu:si noi (era si sosorynel cu mine )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google