B~06~bac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa te vreau Ady. felicitari pentru achizitie, sa o plimbi cu placere si sper ca iti place cum se aude poate facem vineri un concert cu tobitele noastre colorate
    sigpic

Comment

• Carub,nu? Asta era varianta cea mai buna,decat ....Sa te bucuri de ea si sa pastrezi talonul cat mai mult timp in buzunar

Comment

• Vruuummm, vruuuummm ... Sa-i dai talpa Aditule si s-o stapanesti sanatos!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Felicitari Adi pentru toba!

Comment

• mersi frumos grecule .. oare la tine cum se aude ????
            dada & sdp mersi frumos iar de auzit se aude destul de tareeeeeeeeeeeeee
            sorine asta este ce sa-i faci care talon ca nici nu il mai gasesc de ieri
            eu4yas si jelly mersi si voua si sper sa o tin cat mai mult pe masina

Comment

• felicitari domnu' ... ai si slincer la ea?

sa o stapanesti sanatos
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• pai altfel nu se poate sta in masina dany

Comment

• bravo adi , cred ca e acelasi model ca a mea.
                  cum se aude cu silencer ?

Comment

• ady- vezi ca pe mine deja m-au luat vecinii la ochi astept sa-ti aud si toba ta prin cartier
                    B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• fof se aude destul de tare pentru urechile mele deocamdata dar sper sa ma obisnuiesc cu sunetul repede
                      canto nu cred ca am sa calc pe la tine pe la bloc inseamna ca poate ma trezesc cu un borcan dupa mine

Comment

• spre dezamagirea mea am scapat de toba sport carub
                        iar azi masinuta mea a implinit frumoasa varsta de 38.000 km reali
                        Attached Files

Comment

• de ce ady?
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• zgomot prea tare in spate in masina pentru urechiusele sotiei si copilului

Comment

• POI CU SILANCER si tot se auzea tare?? a mea cu silancer se aude BESTIAL ..iar cand am kef sa se auda turbo,:P dau silanceru jos si e prea marfa.. eu sunt super multumit.. chiar ma mira ca sa aude a ta asa tare.. pe viitor orienteaza te pe ceva mai mare (burlan) ca sunetu sa fie altfel.. LA MULTI ANI !!!
                              sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
                              Simply Stance

Comment

• pana acum nu am auzit nici o toba care sa sune incet chiar si cu silencer Sa va reamintesc faptul ca voi sunteti obisnuiti cu sunetul tare si vi se pare ( cand aveti silencer) ca e liniste? diferenta intre toba stock si una sport va ramane una foarte mare
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google