asa te vreau Ady. felicitari pentru achizitie, sa o plimbi cu placere si sper ca iti place cum se aude poate facem vineri un concert cu tobitele noastre colorate
B~06~bac
Collapse
X
-
mersi frumos grecule .. oare la tine cum se aude ????
dada & sdp mersi frumos iar de auzit se aude destul de tareeeeeeeeeeeeee
sorine asta este ce sa-i faci care talon ca nici nu il mai gasesc de ieri
eu4yas si jelly mersi si voua si sper sa o tin cat mai mult pe masina
Comment
-
felicitari domnu' ... ai si slincer la ea?
sa o stapanesti sanatos
Comment
-
ady- vezi ca pe mine deja m-au luat vecinii la ochi astept sa-ti aud si toba ta prin cartier
Comment
-
spre dezamagirea mea am scapat de toba sport carub
iar azi masinuta mea a implinit frumoasa varsta de 38.000 km realiAttached Files
Comment
-
-
POI CU SILANCER si tot se auzea tare?? a mea cu silancer se aude BESTIAL ..iar cand am kef sa se auda turbo,:P dau silanceru jos si e prea marfa.. eu sunt super multumit.. chiar ma mira ca sa aude a ta asa tare.. pe viitor orienteaza te pe ceva mai mare (burlan) ca sunetu sa fie altfel.. LA MULTI ANI !!!sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
pana acum nu am auzit nici o toba care sa sune incet chiar si cu silencer Sa va reamintesc faptul ca voi sunteti obisnuiti cu sunetul tare si vi se pare ( cand aveti silencer) ca e liniste? diferenta intre toba stock si una sport va ramane una foarte maresigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
Comment