B~06~bac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

prea mult nu simti din filtru, decat un sound mai sport!
    bafta la cat mai multe modificari
    MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

bafta cu modificarile!si cat despre soft asteptam concluzii!frumoasa masina dar mai spalo si pe ea!spor la bani si tunareala
      "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Acum ii mai trebuie filtru si o finala sport sau chiar un traseu complet sport.
        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

cine sa o spele ca nu am sofer in cursul saptamanii

Comment

Prezentare noua

Am achizitionat aceasta masina,un LOGAN LAUREATE 1.6 MPI, in NOIEMBRIE 2007,si marturisesc sincer ca nu am facut foarte multe modificari la el dar nu am de gand sa ma opresc aici.
            Am inceput cu o schimbare de "LOOK" : geamuri ionizate si jante de aliaj KORMETAL,vopsirea etrierilor si tabumburilor la exterior.Am continuat cu interiorul prin vopsirea inelelor aeratoare si manerele de deschide a usilor.Am culminat cu schimbarea instalatiei de iluminare la exterior pe fata in bixenon,iar pe spate in stopuri clare, si am facut si o remapare facuta la DIMSPORT de catre DOC de care sunt multumit.
            Acum va las sa-mi admirati masina si astept laude si .... critici !!!
            Attached Files

Comment

FRUMOASA MASINUTA .BRAVO.BAFTA IN CONTINUARE...
              Attached Files
              sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Originally posted by benoclu View Post
                Am achizitionat aceasta masina,un LOGAN LAUREATE 1.6 MPI, in NOIEMBRIE 2007,si marturisesc sincer ca nu am facut foarte multe modificari la el dar nu am de gand sa ma opresc aici.
                Am inceput cu o schimbare de "LOOK" : geamuri ionizate si jante de aliaj KORMETAL,vopsirea etrierilor si tabumburilor la exterior.Am continuat cu interiorul prin vopsirea inelelor aeratoare si manerele de deschide a usilor.Am culminat cu schimbarea instalatiei de iluminare la exterior pe fata in bixenon,iar pe spate in stopuri clare, si am facut si o remapare facuta la DIMSPORT de catre DOC de care sunt multumit.
                Acum va las sa-mi admirati masina si astept laude si .... critici !!!
                felicitari benoclu sa te bucuri de ele,deci ti-au fost de ajutor sfaturile mele...
                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

da desigur si-ti multumesc pt sfaturi dau ffffff bine pe masina asa curata cum este

Comment

ADI, intro saptamana ai facut 2 investitii utile , resoftare si stopuri. Bravo!!!
                    Niste autocolant stalpi prestige ar merge acum, poate un eleron finut. Nu mai spun de arcuri, folie plafon(ca se poarta la rosu)
                    p.s. macar tine masina asta curata in parcare, daca tot nu o scoti pe strada.

Comment

autocolant pe stalpi vor venii,pe plafon nu prea cred ( sotia)
                      ce rau esti sorine da lasa ca va venii si vremea mea :P

Comment

Iar acum odata cu venire primaverii am sa atasez si niste poze cu noile jante

Comment

noile jante??????? Le schimbi ca pe sosete, bag de seama....
                          Hai cu pozele

Comment

Pai abia le-ai schimbat pui altele?
                            sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

le pune p-alea din colectia primavara-vara 2009..

Comment

sunt model 2008 spre sfarsitul anului

SDP le-am dat din cauza ca erau prea late iar eu nu am vrut sa schimb dimensiunea la anvelope se vedea naspa cu 185/65 r 15 din cauza ca janta era de 7j facea burta anvelopa si exista riscul de a o taia mai rpd :P
                                Last edited by Ady-bac; 10 March 2009, 15:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google