B~06~bac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

sambata sigur 100%

am fost azi la udriste si tocmai sambata il iau
    Last edited by Ady-bac; 12 March 2009, 11:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

imi pare rau sa aud ca te lungesc astia.Pana la 3 poate il iei , sa poti veni si tu cu masina la polivalenta. Daca nu, am un loc liber.....in dreapta

Comment

sambata pana in ora 3 il am este program doar pana la 12 )

Comment

Iata si un nou update despre masina cu pozele aferente reprezentand stalpisorii de prestige
          Attached Files

Comment

Arata foarte bine....vezi cum faci sa scapi de culoarea rosie care se vede intre portiere

Comment

nu prea se vede doar la a 2 poza ca este facuta dintr-o parte si din cauza asta se vede asa in rest sunt multumit de cum am montat-o

Comment

Adi, te duci in Titan, dai 5 ron pe 50x50cm de autocolant negru mat si rezolvam cu rosul care se vede. Decat sa vopsesti , mai bine pui colant

Comment

sa vedem poate ca asa am sa fac depinde daca se vede din avion

Comment

noile poze

si odata cu venirea primaverii am montat si eu filtru de polen si ca sa mearga treaba bine am dat si exteriorului din fata un nou lock
                    ambele sunt productie proprie
                    las pozele sa vorbeasca
                    Attached Files

Comment

ce ai facut la bara - sus la grila? ai pus alta bucata de crom sau ce?

si cum ai taia bara fata, in asa fel incat e acelas spatiu acolo la grila de jos?
                      sigpic

Comment

frumos benoclule , e cam unicat grila ta . cu filtru cum se simte????
                        sigpic
                        The MVP

Comment

mai nea, tu la munca muncesti sau iti faci de cap????????
                          Mi-a placut aia cu "productie proprie"
                          Din cate vad a iesit aproape perfect ;ceva s-a intamplat in partea de sus, mai trebuie reglat ori din cele 4 suruburi de sus, ori ai ancorat prea mult plasa
                          p.s. pentru poza 5,pe cate cauciucuri te-ai urcat????
                          Last edited by sorin_pss; 14 April 2009, 10:09.

Comment

salut

Originally posted by iamagi View Post
                            ce ai facut la bara - sus la grila? ai pus alta bucata de crom sau ce?

si cum ai taia bara fata, in asa fel incat e acelas spatiu acolo la grila de jos?
                            Din greseala am starns prea tare soriceii de prindere si sa curbat putin bara nici pomeneala de alt crom sau altceva din cauza asta este acel gol
                            In legatura cu taiatul barii in fata dak ai un cuter bun si pe cineva langa tine care sa te ajute precum sorin este totul ok apoi am umplut golul ramas su niste chit de fibra apoi chit si dupa aia vopsit si a iesit produsul fonit :P

Asta am si vrut ca bara mea sa fie unicat cu mici defecte
                            In legatura cu filtrul este ok nu mai intra noxele celor din fata mea in masina )
                            Last edited by Ady-bac; 14 April 2009, 10:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Super tare arata foloa pe masina !

Comment

poze

cu ocazia sfintelor sarbatori pascale rosia mea a implinit si ea frumoasa varsta de 20.000 km )
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google