B~06~bac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poze

din cauza razelor solare care au fost in zilele anterioare sa intamplat o minune sa bronzat masina
    Attached Files

Comment

• si totusi...da mai bine asa decat ce ai facut tu in VT, la avatar.
      Parerea mea o stii deja, bara mcv neagra si ar arata si mai frumos. Oricum, ai inceput sa ma copii in totalitate, putin cate putin
      Hai, la mai mare sau.... la mare, ca la munte nu te-ai incumetat sa mergi, ca n-ai harcuri pentru zona muntoasa cu denivelari

Comment

• Eu zic ca ar arata mai bine cu bara fata vopsita complet.

Comment

• Originally posted by anonimboy View Post
          Eu zic ca ar arata mai bine cu bara fata vopsita complet.
          asa am zis si eu ca da mai bine vopsita in totalitate dar inca ma mai gandesc

Comment

• Salut.
            Din partea lui Sorin Petcu.
            Bafta!
            Attached Files
            sigpic
            !

Comment

• multumesc Mihaita pentru promptitudine. Acum el poate sa ia o decizie corecta

Comment

• va multumesc la amandoi acum ramane sa ma decid

Comment

• Mie imi place asa cum e...Capota neagra bara neagra...pleope negre...cum vrei:-??

Comment

• cred ca bara ramane asa cum este jumate negru jumate rosu

Comment

• eu cred ca nu e de la soare ady, cred ca ai programat-o la solar ) ! ! ! Frumos a iesit ! ! !
                      sigpic
                      The MVP

Comment

• Originally posted by B-64-MVP View Post
                        eu cred ca nu e de la soare ady, cred ca ai programat-o la solar ) ! ! ! Frumos a iesit ! ! !
                        asa este dar am stat cam mult la solar am ignorat spusele celor de la solar

Comment

• Frumoasa masina! Imi place cum arata capota cu negru si cu rosu da cel mai bine

Comment

• Originally posted by jelly View Post
                            Frumoasa masina! Imi place cum arata capota cu negru si cu rosu da cel mai bine
                            mersi mersi si a ta arata bine asa curata
                            ps: sper ca ai fost multumit de de ziua de azi

Comment

• Ady-bac:Mama se vede ca ai 90 cp....nu te prinde nimeni.....te-am vaz azi cand ai trecut pe langa mine pe linia de tranvai...) si ai facut stanga undeva ...la un semafor nu stiu strada...eu am mers spre faur si tu ai facut stanga... vitezoman mare..am incercat....sa vad omul de la volan da nu am reusit) eu nu am logan...am o dacie 1310 alba..de brasov bafta:P

Comment

• Da, Ady am fost foarte multumit si vom mai colabora daca mai este posibil

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google