If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nebunik, hai ca fac offtopic...pe mine nu m-ai vazut ca ma alergam cu el??????? si eu am luat-o inainte spre faur, el a renuntat, s-a dat lovit si a facut stanga...si am doar 80 si ceva de cai/.....
p.s.s. vitezomane, nu mai da "quote", ca ti-o iei original
sorin_pss: ....nu stiu poate nu te-am observat eu .....eu am luat-o inainte spre faur...si mai era unu mai grabit decat b-06-bac..un Peugeot 206 parca in 2 usi... Foarte grabit... stati in zona?D
nebunik --abia se trezisera calutzzziiii si nechezau de cat jar le-am dat
cine,care,ce unde ma alerga pe mine nu eram eu ci unu cu niste inele in loc de faruri zici ca erau ochii unei pisici
Ady-bac: tare faza ca mi-a sarit nr in ochii zic ba ...asta e baiatu de pe forum...era o masina in fata mea ......am vrut sa ma bag pe linia de tranvai acolo unde ai facut tu stanga...da am zis..sa nu ma injuri dreaq) daca o luai spre faur...ne intalneam...asa alta data ...ca stau in zona....mie mila de caluti aia...asa dimineatza ii alergi nici nu se trezesc bine) ))
La multi ani, domnu`ADI, sa-ti traiasca masinuta, sa iasa o data de sub proprietatea altora si sa te duca si sa te aduca in siguranta. Mai incet cu viteza si mai repede cu alte investitii.
La multi km fara vizita la doftor
mersi frumos sorine mai am putin si scap de asuprire
mersi MVP si tie 'dada
florine mersi frumos
ps; daca ai stii ca masina ta este inspiratie pentru mine (florin)
sa-l stapanesti frumos, domnu`. Culoarea te avantajeaza, iar daca mergi pe combinatia negru-rosu ,ai tras cartea norocoasa, asa ca ...hai mai repede cu stopurii fumurii si portbagaj clean.
"ps; daca ai stii ca masina ta este inspiratie pentru mine (florin) ".....pe cuvantul tau? jura pe rosu...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment