B~06~bac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nebunik, hai ca fac offtopic...pe mine nu m-ai vazut ca ma alergam cu el??????? si eu am luat-o inainte spre faur, el a renuntat, s-a dat lovit si a facut stanga...si am doar 80 si ceva de cai/.....
    p.s.s. vitezomane, nu mai da "quote", ca ti-o iei original

Comment

• sorin_pss: ....nu stiu poate nu te-am observat eu .....eu am luat-o inainte spre faur...si mai era unu mai grabit decat b-06-bac..un Peugeot 206 parca in 2 usi... Foarte grabit... stati in zona?D

Comment

• suntem zmei aici.......da, in zona

Comment

• Si eu tot in zona stau ... BV-02-ZBP am nr)

Comment

• nebunik --abia se trezisera calutzzziiii si nechezau de cat jar le-am dat
            cine,care,ce unde ma alerga pe mine nu eram eu ci unu cu niste inele in loc de faruri zici ca erau ochii unei pisici

Comment

• Ady-bac: tare faza ca mi-a sarit nr in ochii zic ba ...asta e baiatu de pe forum...era o masina in fata mea ......am vrut sa ma bag pe linia de tranvai acolo unde ai facut tu stanga...da am zis..sa nu ma injuri dreaq) daca o luai spre faur...ne intalneam...asa alta data ...ca stau in zona....mie mila de caluti aia...asa dimineatza ii alergi nici nu se trezesc bine) ))

Comment

• azi masinuta a schimbat prefixul si anume a facut 30000 km pe care ia parcurs fara probleme majore
                Attached Files

Comment

• La multi ani, domnu`ADI, sa-ti traiasca masinuta, sa iasa o data de sub proprietatea altora si sa te duca si sa te aduca in siguranta. Mai incet cu viteza si mai repede cu alte investitii.
                  La multi km fara vizita la doftor

Comment

• la multi ani ady si la mai multe mii de km fara probleme ! ! !
                    sigpic
                    The MVP

Comment

• la cat mai multe zerouri adi, si multe drumuri fara probleme
                      sigpic

Comment

• multi km inainte fara probleme..
                        sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• mersi frumos sorine mai am putin si scap de asuprire
                          mersi MVP si tie 'dada
                          florine mersi frumos
                          ps; daca ai stii ca masina ta este inspiratie pentru mine (florin)

Comment

• Poze

multumita colegului nostru cosmindan masinuta a primit azi un difuzor ca tare bine'i sade
                            pe aceasta cale multumesc si lui sorin pentru pozele facute
                            Attached Files

Comment

• adi frumos ii sta cu difuzorul ... daca mai faci si porbagajul ar fi si mai si multa bafta
                              stii tu... HZP ;)

sigpic

Comment

• sa-l stapanesti frumos, domnu`. Culoarea te avantajeaza, iar daca mergi pe combinatia negru-rosu ,ai tras cartea norocoasa, asa ca ...hai mai repede cu stopurii fumurii si portbagaj clean.
                                "ps; daca ai stii ca masina ta este inspiratie pentru mine (florin) ".....pe cuvantul tau? jura pe rosu...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google