B~06~bac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, a fost o conversatie....foarte idioata, i-am zis ca si noi si el se uita la noi gen...Unde sunt loganurile, voi steti pe biciclete)
    Attached Files

Comment

• nu-l bagati in seama, e mai gretos de fel Masina e in club, nu el

Comment

• ha ha ha sorine dar chiar asa am gandit unde sunt masinile oricum nu a fost idioata conversatia dar am ramas surprins din cauza bicicletelor

Comment

• macar aveau stickere pe ghidon ? ) )
          Last edited by MirCip; 1 June 2010, 15:23.

Comment

• nuu .as vrea sa imi pun dar nu stiu de unde sa cumpar .

Comment

• Lasa duracell ca mergem cu bicicletele la intalniri si poate capatam niste abtipilde

Comment

• sorine oricum nu te intrece nimeni asa ca eu cum as putea sa-ti iau locul ) )
                mersi baieti de poza :P

Comment

• am zis sa mai pun si eu o poza doua sa nu se stearga de tot my ride-ul
                  Attached Files

Comment

• cand mai vii da o tura cu FOF sa vezi cum sunt amortizoarele refacute stok si arcul taiat o spira .

Repozitionare ar trebui si ar trebui si scurtat putin din amortizoare daca zici ca unul curge ...cand te hotarasti vorbim!

Comment

• cosmine nu curge dar parca ar fii putin mai sus cel din stanga si se aude un scartait cand iau viraj doar stanga iar cu repozitionare o sa fac pana la urma

Comment

• Prima poza a iesit jmeckera cu 2 de "jm"

Comment

• Frumoasa masina ai, nu am rezistat sa nu o pozez!
                          Attached Files

Comment

• ady ce xenon ai? 35w sau 55? 6000k?? se vede bine ca vreau si eu si caut pareri ! ! !
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• jelly mersi frumos asta este o poza paparatzii ) eram la un spritz :P
                              mvp -am xenon de 35w 6000k eu sunt multumit de ele

Comment

• new look

as facut rost de o bara de MCV si nu stiu cum ar da mai bine pe masina ma refer la culoare asa ca va cer si voua un sfat
                                prima poza este cu bara actuala
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google