Arata fain, defapt ai ca a mea .Cum zicea si mir89 tipsu de la toba arata ca o trompeta in rest totu fain.
B 93 vbd
Collapse
X
-
Am inteles acum ce vroiai sa spui cu duda ;), caut o toba adevarata Tipsul nu imi place deloc.
Salut Iooon_cug Cu prima ocazia cand voi avea un drum la Iasi va voi vizita
Blaze2k am vazut in profilul tau ca masina ta are 105 cai ce fel de cip ai pus pe ea? E totul in regula? Esti multumit de ea? Cat te-a costat?
Multumesc
Comment
-
ca sa arate asa loganul nu trebuie numai jantele schimbate ci si suspensia . jantele care dau bine pe logan sunt jantele cu foarte multe spite dupa parerea mea , acuma tu stii cum vrei sa faci .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
Mie mi se pare ca ultimele dau cel putin bine pe masina ... si nu numai pe a ta...se pare ca eu am o opinie separata,ca jantele cu mai putine spite dau bine pe logan,acum depinde si de culoare , suspensie...mai multe detalii.1 point 6 litre 8 vsigpic
Comment
-
salutare este cam greu de hotarit ca sunt faine toate modelele eu asi pune primul model frumoasa masina sa o stapinesti sanatos
Comment
-
Jantele din poza 3 arata cel mai bine, in plus se vede si etrierul si butucul bine deci poti sa il vopseti!
E frumos ca la viteza corespunzatoare nu se mai vad spitele, zici ca e roata goala!
Optez poza 3
Comment
Comment