B 88 zko

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• B 88 zko

Salutare tuturor.....va prezint masina mea de zi cu zi,un Logan Kiss Fm din Iunie 2008....Momentan am aproape 17000 km la bord avand doar cuvinte de lauda pentru masina pana la momentul de fata......In timp au aparut la masina unele modificari pe care voi o sa le observati.....si astept parerile voastre,sfaturile si criticile legate de masina.....O sa deschid un alt thread si cu celalalt Logan al meu,un Prestige 1.6 16v...Pana atunci astept parerile voastre despre masina....Las pozele sa vorbeasca...S6301927.JPG

S6301929.JPG

S6301930.JPG

S6301931.JPG

S6301932.JPG

S6301933.JPG

S6301934.JPG

24-01-09_1256.jpg

S6301732.JPG

S6301458.JPG

Frumoasa masina,ai investit ceva banuti in ea. Imi place mult toba,cat ai dat pe ea si de unde?
    Nu prea imi place accesoriile alea cromate de la usi si manere in rest e foarte ok.
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

in primul rand, sa o stapanesti in continuare sanatos!

in al doilea rand, nu te-ai incurcat deloc cu elementele alea cromate si vopseaua neagra de pe semnalizari (spate si laterale sau lucas) si stopuri

singurele lucruri care imi plac la ea sunt: culoarea, modelul masinii, jentile, toba, motorul ca e curat

dar daca tie iti place, asta conteaza cel mai mult

bafta in continuare!
      sigpic

Comment

Intr-adevar, cromul, nu e de logan. Dar pe alb, nu prea e diferit, atat ca nu mai ofera contrastul alb-negru.

ce sa iti zic, si eu am tot kiss fm, tot alb, dar 1.6, dar, sa il stapanesti sanatos.

niste filmari cu toba? firma ceva? are silcencer?

altceva: daca tot ai facut stoapele negre, terbuia sa le termini, asa arata,... ciudat. sau puneti altele tuning.

ce planuri de viitor ai?
        sigpic

Comment

frumos kiss-ul tau, e ingrijit si simplu, si eu am ceva crom pe a mea dar parca ce e mult strica putin, respect !!!
          sigpic
          The MVP

Comment

Arata bine masina,asteptam poze si cu Prestige-ul.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Frumoasa masina sa ai noroc de ea .

Comment

In legatura cu toba......ce stiu de ea este ca e din inox,ma costat 200 de lei cu tot cu montaj,scoate un sunet frumos si tare!!..Dar am si silencer la ea.....faptul ca in momentul in care il montez sunetul este aproape inexistent.Ca atunci cand aveam finala originala.Eu zic ca nu ma costat mult.Voi ce credeti???....O sa postez si un film cat de curand!

Comment

Aici sunt baietii anti-crom ) Scuze, dar si eu sunt de aceeasi parere.. mai bine ai da cromu ala jos si ai vopsi elementele alea in culoare masinii. Ar arata muuult mai frumos. Acuma gusturile nu se discuta, daca tie iti place e ok. S`o stapanesti sanatos is sa ai grija de ea Salutare!

La 200 de ron? Inox + montaj? Eu zic ca e putin Sunt in targ 150 ron-200.. Asteptam filmuletu
                  Last edited by zevzec; 15 February 2009, 23:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Uitam sa va mentionez planurile mele de viitor...as vrea sa ii schimb farurile si triplele,sa ii scot de pe spate emblemele,cea cu Logan si 1.4 mpi,dupa care sa chituiesc si sa vopsesc capacul,sa ii pun o folie omologata fata/spate,ceva muzica pentru ca momentan am schimbat doar mp3-ul cel de fabrica cu un Sony(se vede in foto),iar boxele au ramas cele de fabrica si dupa cum cred ca stiti cu totii nu sunt foarte "tari".Si daca bugetul ma va ajuta ii voi schimba arcurile si ii voi monta o admisie mai "sport".Cam astea sunt planurile mele care au cea mai mare prioritate,mai sunt si altele dar singura problema sunt banii

Originally posted by zevzec View Post
                    Aici sunt baietii anti-crom ) Scuze, dar si eu sunt de aceeasi parere.. mai bine ai da cromu ala jos si ai vopsi elementele alea in culoare masinii. Ar arata muuult mai frumos. Acuma gusturile nu se discuta, daca tie iti place e ok. S`o stapanesti sanatos is sa ai grija de ea Salutare!

La 200 de ron? Inox + montaj? Eu zic ca e putin Sunt in targ 150 ron-200.. Asteptam filmuletu
                    Mam gandit si eu sa dau ornamentele de pe bandouri jos si sa le vopsesc culoarea masinii,dar am vazut un Logan alb cu bandourile,manerele,oginzile si mastile vopsite in culoarea masinii si nu prea mia placut.....cam mult alb...acum nu stiu ce sa zic,ma mai gandesc eu,dar problema e ca mie imi place "cromul" asta si am observat ca voi sunteti anti-crom
                    Last edited by ziko; 15 February 2009, 23:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Arata bine masina , se vede ca a fost ingrijita . Bafta ~
                      b 89 plk

Comment

Originally posted by ALeXxuTzu View Post
                        Arata bine masina , se vede ca a fost ingrijita . Bafta ~
                        Ce vrei sa spui prin "a fost"???....:-??

Comment

200 ron cu montaj...prea interesant suna crek o sa dau un anunt cu schimb stopuri pe toba
                          P.S. Conteaza sa iti placa tie.
                          1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

Masina e ok, sunt arcuri sport sau ai taiat?
                            Pune-i folie ca o sa schimbe aspectul total!
                            bafta
                            MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Originally posted by ziko View Post
                              Mam gandit si eu sa dau ornamentele de pe bandouri jos si sa le vopsesc culoarea masinii,dar am vazut un Logan alb cu bandourile,manerele,oginzile si mastile vopsite in culoarea masinii si nu prea mia placut.....cam mult alb...acum nu stiu ce sa zic,ma mai gandesc eu,dar problema e ca mie imi place "cromul" asta si am observat ca voi sunteti anti-crom
                              Poti lasa bandourile si manerele negre si sa faci doar oglinzile, sau ceva de genu. Oricum, important e sa-ti placa tie ;)
                              Vorba userului MIR: pune`i folie
                              In rest nimic de reprosat. aa.. si inca ceva.. imi plac jantele ca sunt spitate... Sal`tare!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google