Salutare tuturor.Vin cu noutati si dupa ce spal masina si poze:au disparut toate ornamentele de crom si a aparut o folie pe geamuri fata/spate.Ce vroiam eu sa va intreb:Cine imi da niste sfaturi?as vrea sa pun in loc de masca in fata plasa neagra.Niste sfaturi cum se monteaza?
B 88 zko
Collapse
X
-
Tm80mat
ziko nu te supara pe mine ! dar te intreb ! de ce sa scoti si sa pui sita ? eu zic ca ar arata mult mai estetic si mai agresiv daca ai scoate sigla de logan din fata ( decupata ) si unite intre ele ! ca in poza de jos ! sa iti faci o idee !Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by TM80MAT View Postziko nu te supara pe mine ! dar te intreb ! de ce sa scoti si sa pui sita ? eu zic ca ar arata mult mai estetic si mai agresiv daca ai scoate sigla de logan din fata ( decupata ) si unite intre ele ! ca in poza de jos ! sa iti faci o idee !
Comment
-
exact cum ziceam si eu !
acum tu stii ce faci ! noi doar iti ziceam ce arata mai bine din punctu a mai multor posesori de logan ! cand o fost expozitie cu o masina cu astfel de grila , lumea tot se mira ...oare ce o facut de arata asa bine ! ii alta grila sau alta bara ? sa vezi expresiile pe fata lor ! si credema atunci o sati dai seama !si taximetristii au sita ! dar is foaret putini cu grila ca aia de sus ! numa bine !sigpic
Comment
-
-
Arata foarte bine masina, imi plac in special jantele, sunt luate de noi? Daca da, de unde? Un link ceva? Mersi!!
Comment
-
Cromul de pe portbagaj este urmatorul care pleaca iar suportii de numere o sa ii fac negru mat,dupa care ma ocup de masca din fata si cu prima ocazie cand o sa am ceva bani in plus o sa fac plafonul negru mat si emblema din spate.
Jantele au fost luate din italia de pe un Clio sport,nu noi dar in stare buna si la un pret mic si ma gandesc sa le fac si pe acestea negru mat.In principiu as vrea sa fie pe masina un contras alb-negru mat.
Mai astept pareri si sugestii de la voi in legatura cu plafonul si culoarea jantelor.Last edited by ziko; 15 January 2010, 22:51.
Comment
-
da dupa parerea mea ar sta bine jentile vopsite in negru mat, mai ales ca masina este alba, ar arata super ok....chiar vroiam sa-ti zic ca am vazut pozele de mai sus sa-ti vopsesti si capacele in negru...sa vezi ce bine arata...asa am facut si eu cu capacele...ca nu le suportam asa gri, chiar daca e vorba de cateva luni cat tine iarna...in rest masina arata foarte bine...bafta la modificari, numai bine!
Comment
-
nenea, capacele daca le vopsesti vopsestele dar matuiestele bine ca , la un moment dat o sa sara vopseaua si se vede ca naiba, foarte bine ca dai cromul jos de la portbagaj
ce recomand eu ar fi sa faci plafonul negru lucios ca sa fie ca o continuare la luneta (ai folie) si diferenta nu va fi mare intre plafon si luneta , si s'ar vedea demential, iar jantele dacca vrei sa le vopsesti fa'le tot un negru de ala lucios, dar un negru mai viu mai aprins asa cat de cat
Comment
-
Capacele nu mai are rost sa ma muncesc cu ele sa le vopsesc pentru ca indata pun jantele de aliaj si pana iarna viitoare stau in garaj.Plafonul ma gandeam sa fie mat pentru ca am si pe stalpi folie mata,barele de protectie sunt si ele pe jumatate negru mat si daca o sa fac si jantele negru mat zic eu ca ar arata super,dar mai este si varianta cu plafonul si jantele negru lucios.Trebuie sa ma decid cat de repede.
Cei care ati mai vopsit jante cum ati procedat?
Comment
Comment