my brutus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce sa fac Radule ma descurc si eu cum pot)
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• Aha buna ideea cu OSBul in portbagaj,eu am parchet laminat si cred ca s-au stricat clicurile ca fuge in toate partile.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Pai eu am pus osb-ul si pe urma mocheta ei si ultima data tava si nu ra ecum sa fuga alea
        "cui nu-i place , valea"

Comment

• Baieti azi am montat si eu baghetele sub bord de culoare rosie si la plafoniera o bagheta de culoare alba ,toate sunt cu 3 leduri
          La plafoniera sunt foarte multumit ,se vede foarte bine dar nu il depasesc pe fabian cu 16 leduri si am mai motat leduri albe de pozitie in locUL celor originale care dadeau spre galben
          Este o schimbare foarte reusita si placuta
          Am si niste poze si sper sa ramaneti incantati :
          Last edited by BRUTUSANF; 27 February 2008, 20:28.
          "cui nu-i place , valea"

Comment

• foarte frumos, respecte!

Comment

• nu va pot intelege unde trebuie sa fie mai intuneric sa nu se vada mizeria acolo luminati si voi sa se vada tot...daca tot va faceti chestia asta sunteti dispusi sa va spalati presu in fiecare zi ? )

De aratat arata ok cand e curat dar cand e murdar ti-e mai amre jena sa te uiti, fara suparare dar e parerea mea.

Asa ca punete sa speli presu :P
              sigpic

Comment

• frumos frumos..ar merge la pedale mai mute leduri sa fie mai uniforma lumina...si intrebare...la ce ai legat ledurile de la pedale???sursa de curent ma refer
                0.9 tce SL plus

Comment

• Este legat la plafoniera si o dat cu ea se stinge si la picioare ,iar cand vreau sa stea permanent aprinsa plafoniera la picioare nu se aprinde
                  Nu merg mai multe leduri la picioare ,este suficient ,nu trebuie sa fie foarte luminos ca te dor ochii ,este facut noaptea cu telefonul ,lumina este mult mai imprastiata decat este in poza

@ Evolution nu ma deranjeaza ca este murdar presul si ca bate lumina in el ,chiar nu imi fac prbleme .
                  Nu inteleg de ce tu iti faci ?
                  Mi-e imi place cum arata ,oricum este parerea ta si ti- o respect

@Cannabys mersi dar inca nu scapi de mine cu naveta aia de bere sa stii
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• Si mie imi place ce ai facut. Sa ai parte de ele si de masinuta!

Comment

• Frumos dom'le...ti-a mai ramas sa pui si pe proiectoare xenon si gata... Ca arata ca 2 lumanari... Bine ca daca e sa o iei logic si normal alea sunt doar ptr. ceata si le folosesti fff rar....

Comment

• Brutus,felicitari pt investitie(xenon)Sunt curios cum te descurci pe ceata cu xenonul,nu este prea puternic?Multumesc
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Va multumesc foarte mult
                          Cu proiectoarele ma mai gandesc asa ar trebuie sa le schimb ,o sa vad in orice caz ai dreptate sunt ca niste lumanari si strica fata dar sa vad
                          Proiectoarele pe ceata sunt superbe ,se vede exact cum trebuie si pe ploaie am spus si repet merita fiecare banut ,poate confirma si dantes treaba asta deoarece si el are acum xenoane
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• frumos brutus frumos.iti dau eu o bricheta pentru proiectoare?glumesc.
                            sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF
                              @ Evolution nu ma deranjeaza ca este murdar presul si ca bate lumina in el ,chiar nu imi fac prbleme .
                              Nu inteleg de ce tu iti faci ?
                              Mi-e imi place cum arata ,oricum este parerea ta si ti- o respect

nu o ziceam din rautate, te apreciez pt ceea ce faci, toata stima din privinta asta.

Durerea mea e ca scoti in evidenta partea mai putin placuta a unei masini luminand jos
                              sigpic

Comment

• Nu ma deranjeaza chiar daca este murdar ,oricum lumina de jos este conditionata de plafoniera deci stau putin aprinse doar cat este si plafoniera dupa care se sting
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google