my brutus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• deci filtrele sport nu se schimba ci se spala cu solutii speciale dar din cate mi-au spus cei de la pilot sunt scumpe solutiile de intretinere si mi-au vandut un pont ca merge la fel de bine cu pur cu apa amestecat si se spala cu parie dupa careeste evident ca se lasa sa se usuce de tot pt a nu intra in camera de aspiratie apa
    se ung intra-adevar cu cu un uei special de filtre sport si asta chiar ca o sa o fac ca la carte ,sa stii ca si asa uscat se simte dar o sa fac asa cum trebuie
    sa ma interesez de ulei ,ele cica asa functioneaza cel mai bine unse cu lei special ,probabil datorita uleiului nu acopera perfect filtrul in intregime praful ce se depunde pe el nu stiu dar cred ca asta ar fi explicatia
    el se schimba numai in momentul sparturii
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• Brutus, ai facut facut o treaba buna la bani putini si arata si fain!

Comment

• cred ca ne pregateste o instalatie bi-xenon ...ca si asta e o investitie care chiar merita.

Comment

• Octavian___28 mersi mult
          supercar sa mor daca nu asta aveam sa fac chiar ma gandeam cum sa mai fac rost de diferenta si sa-mi pun bi-xenon ,chiar am vb cu preietenul meu si mi-a zis ca aduce xenoanele si sa le montez dar cand nu ma bazez de bani nu prea ma bag in datorii deocamdata
          frate nu stiu dar mai ghicit dar chiar asta urmeaza ,esti cumva nostradamus ?
          p.s. si cineva mi-a promis ca-mi aduce si jante din germanica dar nu am ce sa mai vand si nu stiu ce sa fac
          off topic :apropo am o bicicleta noua de vanzare nu o vrea nimeni ca am banii blocati)
          "cui nu-i place , valea"

Comment

• nu,dar am o intuitie care si pe mine ma lasa masca uneori )
            ps. cat costa instalatie bi-xenon fata de aia xexon simpla?...vad ca majoritatea si-au pus cu cel mult 700 ron.?

Comment

• mie mi-o aduce la 450 ron pt ca il cunoaste pe tipul ala si nu ii ia tva-ul cel putin asa mi-a zis iar de montat o montez cu el deci nu ma mai costa nimic
              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Imi spui te rog si mie unde ai facut schimbarea filtrului si manopera? Te-a costat 320 RON cu totul? Daca poti sa imi dai o adresa sau un numar de telefon ar fi super. Banuiesc ca in Bucuresti oricum nu?

Comment

• da in bucuresti la firma pilot
                  pretul este total si cu teava inox si filtru si suduri ,manopera si suruburi
                  tot

daca vii duminica am pliantul de la ei si poti sa iei si adresa si nr de tel

acum nu le am la mine sunt in masina
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• La mine nu apar pozele care le-ai pus, iar la ceilalti apar, mai sunt pozele, sau au fost scoase?
                    Don't touch! Never ever steal
                    Unless you're in for the kill

Comment

• Originally posted by golanu
                      La mine nu apar pozele care le-ai pus, iar la ceilalti apar, mai sunt pozele, sau au fost scoase?
                      le gasesti la pagina 5 postul #100 pozele cu filtrul
                      azi am montat si bi-xenoanele si o sa revin cu niste poze

sunt bestiale si se vad impecabil fata de proiectoare care este o diferenta deosebit de mare intre ele
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• Hai cu pozele

Comment

• da dupa ora 19:00 va pun pozele cu xenoanele
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• sper sa se vada diferenta dar sincer nu putea sa ma bag in dreptul lor ca ma orbea
                            Last edited by BRUTUSANF; 27 February 2008, 20:29.
                            "cui nu-i place , valea"

Comment

• misto....te ajuta daca faci drumuri noaptea;)
                              sigpic
                              astra h 1,7 cdTI

Comment

• foarte mult mai ales pe ploaie si pe zapada si ceata
                                "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google