deci filtrele sport nu se schimba ci se spala cu solutii speciale dar din cate mi-au spus cei de la pilot sunt scumpe solutiile de intretinere si mi-au vandut un pont ca merge la fel de bine cu pur cu apa amestecat si se spala cu parie dupa careeste evident ca se lasa sa se usuce de tot pt a nu intra in camera de aspiratie apa
se ung intra-adevar cu cu un uei special de filtre sport si asta chiar ca o sa o fac ca la carte ,sa stii ca si asa uscat se simte dar o sa fac asa cum trebuie
sa ma interesez de ulei ,ele cica asa functioneaza cel mai bine unse cu lei special ,probabil datorita uleiului nu acopera perfect filtrul in intregime praful ce se depunde pe el nu stiu dar cred ca asta ar fi explicatia
el se schimba numai in momentul sparturii
se ung intra-adevar cu cu un uei special de filtre sport si asta chiar ca o sa o fac ca la carte ,sa stii ca si asa uscat se simte dar o sa fac asa cum trebuie
sa ma interesez de ulei ,ele cica asa functioneaza cel mai bine unse cu lei special ,probabil datorita uleiului nu acopera perfect filtrul in intregime praful ce se depunde pe el nu stiu dar cred ca asta ar fi explicatia
el se schimba numai in momentul sparturii
Comment