my brutus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• misto xenoanele,sa le stapanesti sanatos si sa zine cum ti se par,ce plimbate putin seara si zine cum se vede cu ele

Comment

• mai este ziua in dreptul lor ce sa zic
      nocturna totala
      merita pana la ultimul banut
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

• ce misto...vreau si eu

Comment

• misto rau brutuse... suuper marfa... si pan la urma sunt bixenon nu adica au faza lunga si faza scurta sau cum e?
          dar in proiectoare se pot pune? sau nu se merita

sigpic

Comment

• Frumos Florine
            Pacat ca nu se vede clar in poze si in filmulet ca sa ne dam si noi seama mai bine care e diferenta

Comment

• da sunt bixenon si este un singur filament care are o bobina si cand dai pe faza lunga bobina trage filamentul si se deschide prin tablita din jurul filamentului
              frate nu stiu sa-ti explic chiar asa bine ca si asa mi-am luat un minus de la unul greu de cap deci are o bobina care-l trage si se mareste lumina

mai am cateva poze cu el terminat ca mai aveam o problema care trebuie rezolvata si anume , mai trebuia pus un releu sau o dioda in partea dreapta ca ramane o mufa libera si daca nu-i pui un releu nu merge la intensitatea maxima faza lunga ma rog este mai greu de explicat
              chestia asta am observat ca se intalneste doar la cei care au CB si sunt laureate nu acelasi lucru se intampla la ambiance cica
              cine vrea sa-si puna si da de problema asta minora sa ma contacteze si ii explic mai pe larg
              uite si aici explicatia mai pe larg :
              Last edited by BRUTUSANF; 27 February 2008, 20:29.
              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Sa fie intr-un ceas bun! N-am fost prea atent,imi cer scuze,dar cat te-au costat xenoanele?
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• 200 euro bixenon
                  "cui nu-i place , valea"

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF
                    200 euro bixenon
                    ai bani inseamna
                    sigpic
                    astra h 1,7 cdTI

Comment

• sincer trebuie sa-i dau pana in decembrie la sfarsit si pentru ei voi munci la greu dar sunt satisfacut de ce am facut pana acum
                      "cui nu-i place , valea"

Comment

• eu am o intrebare daca avem facutra xenoanele se pot pune pe casco nu??? adica doamne fereste de un far spart de ceva...

sigpic

Comment

• asta nu mai stiu s-ar putea sa mearga ,se plateste in plus
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

• da normal se plateste ceva in plus dar e o suma infima cred eu ca in jur de 50ron maxim pe an

sigpic

Comment

• da cam asa , asiguratorul face socoteala

uitati si xenoanele pe care le-am montat pe masina

ele sunt firma :"teenon"
                              sunt bixenon si puteti vedea si bobina care trage filamentul pentru schimbarea fazei in ultima poza ,este cea de culoare

Am imbracat si teava filtrului sport cum va spuneam ,cam asa arata acum
                              Last edited by BRUTUSANF; 27 February 2008, 20:29.
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

• Bineeee florine....ai facut treaba serioasa din cate vad.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google