misto xenoanele,sa le stapanesti sanatos si sa zine cum ti se par,ce plimbate putin seara si zine cum se vede cu ele
my brutus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
da sunt bixenon si este un singur filament care are o bobina si cand dai pe faza lunga bobina trage filamentul si se deschide prin tablita din jurul filamentului
frate nu stiu sa-ti explic chiar asa bine ca si asa mi-am luat un minus de la unul greu de cap deci are o bobina care-l trage si se mareste lumina
mai am cateva poze cu el terminat ca mai aveam o problema care trebuie rezolvata si anume , mai trebuia pus un releu sau o dioda in partea dreapta ca ramane o mufa libera si daca nu-i pui un releu nu merge la intensitatea maxima faza lunga ma rog este mai greu de explicat
chestia asta am observat ca se intalneste doar la cei care au CB si sunt laureate nu acelasi lucru se intampla la ambiance cica
cine vrea sa-si puna si da de problema asta minora sa ma contacteze si ii explic mai pe larg
uite si aici explicatia mai pe larg :Last edited by BRUTUSANF; 27 February 2008, 20:29."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
da cam asa , asiguratorul face socoteala
uitati si xenoanele pe care le-am montat pe masina
ele sunt firma :"teenon"
sunt bixenon si puteti vedea si bobina care trage filamentul pentru schimbarea fazei in ultima poza ,este cea de culoare
Am imbracat si teava filtrului sport cum va spuneam ,cam asa arata acumLast edited by BRUTUSANF; 27 February 2008, 20:29."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment