Brutus sa ne trayesty tata, e masina ta, faci ce vrey cu ea , din punctul meu de vedere e OK!!
my brutus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Am mai rezolvat ceva ce ma presa demult la masina si anume prin schimbarea filtrului sport si prin scoaterea capacului original de la filtru adica tulumba aceea motorul a ramas foarte descoperit dupa cum stim cu totii si din cauza aceasta pe timpul asta atat de rece si din cauza filtrului sport care are un debit mai mare decat cel original am consum foarte mare la combustibil si nici caldura nu mai am cum trebuie si se ridica foarte foarte greu la 4 linii ,mentionez ca merg cu benzina si cu gpl deci nu motorina si eu zic ,ca am rezolvat problema aceasta pe timpul rece nu si vara asta este clar deci sunt provizorii ,niste opturatoare sau aripioare care se monteaza jos de tot la fantele de aer de sub numarul de inmatriculare .
Dupa ce le-am facut provizoriu din carton dupa forma ,le-am montat si le-am testat ,ce pot sa zic este ca s-a rezolvat problema caldurii ,si consumului si binenteles a crescut normal la celel 4 linii care deja le duceam dorul .
maine o sa le montez pe cele care vor sta permanent sau poate poimaine .
Ele sunt dintr-un material gen plexiglas alb laptos maleabin si moale deci atentie nu este casant pt eventualee pietre sau gheata pe care poate sa le loveasca
Ca sistem de prindere am folosit 8 capse cu gaura si le prind cu sarma de alama ca sa nu rugineasca si sa se vada urat
Maine la vopsesc in rosu ca sa de-a cat mai frumos si sa nu se vada aiurea .
Mai jos o sa vedeti o poza cum arata ele nevopsite si voi reveni cu ele terminate cu vopsea rosie si montate si pe masina .Last edited by BRUTUSANF; 27 February 2008, 20:28."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Chestiutele ale vin jos,la spoiler?Parca ai mai zis de ele si altadata.N-ai incercat sa acoperi o parte din radiator?Vara e bine,e motorul mai aerisit.Totusi ma-ngrijoreaza consumul care zici ca s-a marit decand ai pus filtru sport,Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Da a crescut consumul clar si cine zice ca nu creste este informat prost ,bine eu am si resoftat-o si asta este normal ,am fost constient ca va fi mai mare consumul
Aripioarele astea se prins sub bara ,de fapt sun numar unde sunt sitele alea de plastic negre ,se monteaza peste ele iar cand se mai incalzeste le voi scoate ."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Azi mi-am facut si eu diagnoza la masina si am constatat urmatoarele :
Vehicle with 3 failures:
UCBIC/BFR- UCH TRANSV 5_3 Failures detected
1) Essuyage avant
2) Liaison verlog moteur
3)Pb reconnaissance cle
Am o rugaminte mare la voi ,daca exista cineva care stie bine franceza si mai ales termeni tehnici sa-mi spuna ce sunt erorile astea si la ce se refera .
Multumesc !"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Sunt erori ale ECU (UCE injectie), probabil citite cu DDT-ul si sunt normale, din cauza GPL-ului montat.
Nu sunt sigur de a 2-a eroare daca e normala, ca nu stiu ce inseamna verlog, de fapt nu exista cuvantul asta in franceza.
Comment
-
1)front wiping -- stergere frontala
2)Connection verlog driving --
3)Pb recognition cle -- recunoastrea cheii
Am gasit eu cate ceva si intradevar si in engleza tot asa se zice este un termen tehnic universal sau ca asa ceva si chiar nu stiu nici eu la ce se refera la punctul 2 la 3 am inteles si la punctul 1 ce pare sa zica ?
La ce s-o referi stergerea frontala ?[/B]
Sunt grave ,bine masina merge foarte bine dar ca sa dorm eu linistit vreau sa aflu ."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Am cumparat si eu o cheie briceag azi si luni incep sa o modific ,cheia trebuie modificata putin si mutat chipul de la cea originala la cheia briceag
M-a costat 35 ron cheia briceag ,butoanele de pe ea sunt folosite pentru luminarea contactului printr-un led ,singura problema care apare este ca la cea originala este cu gaura si trebuie astupata pntru a face un sant ,asa este la briceag si putin pilita pe laturi pentru a intra inauntru.Chipul se pare ca este usor de montat .
Am sa revin cu poze pe parcursul transferarii .Last edited by BRUTUSANF; 27 February 2008, 20:28."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment