Daca spui tu asa sa fie .
my brutus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tati eu sunt de alta parere ,mai bine raman cu ceva decat sa ma distrez 2 zile daca asta vrei sa spui dar ce sa-i ,mi-am dorit de mult niste jante de aliaj si sa-ti spun de ce nu-mi pare rau cel mai mult pentru ele , pentru ca masina este mai usoara si directia la fel si pot spune ca sunt foarte fericit ca am putut sa mai scap de cateva kg care se simteau ."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
of, ce de-ai mai incarcat-o cu prostioare cauciucate/cromate... Pina una alta, arata bine noile roti, insa trebuie si niste anvelope pe masura.
Ai grija la borduri si gropi
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANF View PostTati eu sunt de alta parere ,mai bine raman cu ceva decat sa ma distrez 2 zile daca asta vrei sa spui dar ce sa-i ,mi-am dorit de mult niste jante de aliaj si sa-ti spun de ce nu-mi pare rau cel mai mult pentru ele , pentru ca masina este mai usoara si directia la fel si pot spune ca sunt foarte fericit ca am putut sa mai scap de cateva kg care se simteau .
Any way... Enjoy your new wheels!Last edited by Sp!ke; 14 February 2008, 01:19.
Comment
-
AAA acum am vazut !!!!!! Sa le stapanesti sanatos jantele!!! , nenea Brutuse si de acum incolo sa ai grija la borduri ca nu te iarta...
am si eu o intrebare.... cand ne dai si pe noi o tura cu o chestia aia mare verde cu 8 roti care se vede in prima poza?????Captain of the black pearl
Comment
-
Va multumesc tuturor pt urari .
@Spike nu jantele sunt cele care m-au facut sa nu merg la paltinis ,ci alt motiv sper sa intelegi chiar nu sunt pregatit financiar pt paltinis ,tu stii ca strang pentru altceva . Apropo ,felicitari pentru avansare .
@fabiane poate o sa vin la o intalnire cu ala dar nu stiu unde sa-l parchez ,nu stiu daca am loc si pentru un T55 dar ala ma rupe la combustibil"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANF View PostTati eu sunt de alta parere ,mai bine raman cu ceva decat sa ma distrez 2 zile daca asta vrei sa spui dar ce sa-i ,mi-am dorit de mult niste jante de aliaj si sa-ti spun de ce nu-mi pare rau cel mai mult pentru ele , pentru ca masina este mai usoara si directia la fel si pot spune ca sunt foarte fericit ca am putut sa mai scap de cateva kg care se simteau .
Comment
-
Multumesc baieti ,va doresc si voua la fel de mult bucuria pe care o am eu acum .
Sunt mandru de masinuta mea si este exact cum mi-am dorit-o , mai am ceva la sa-i fac dar pe rand si parca acum nu mai imi vine sa o dau ,pe bune si vreau sa dau jos cele 4 protectii de la bari dar imi este frica sa nu se ia vopseaua ,nu stiu ma mai gandesc dar sincer vreau sa le dau jos ."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANF View PostMultumesc baieti ,va doresc si voua la fel de mult bucuria pe care o am eu acum .
Sunt mandru de masinuta mea si este exact cum mi-am dorit-o , mai am ceva la sa-i fac dar pe rand si parca acum nu mai imi vine sa o dau ,pe bune si vreau sa dau jos cele 4 protectii de la bari dar imi este frica sa nu se ia vopseaua ,nu stiu ma mai gandesc dar sincer vreau sa le dau jos .
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANF View PostCe solutie ai ?
Da-mi si mie o idee cum sa fac fara sa se ia vopseaua ca am pus-o nu vreau sa vopsesc barile .
Comment
Comment