my brutus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca spui tu asa sa fie .
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

• Nu esti sanatos bre...in loc sa te distrezi bagi banii in masina...
      DAR...arata bine...sa le stapanesti sanatos!

Comment

• Tati eu sunt de alta parere ,mai bine raman cu ceva decat sa ma distrez 2 zile daca asta vrei sa spui dar ce sa-i ,mi-am dorit de mult niste jante de aliaj si sa-ti spun de ce nu-mi pare rau cel mai mult pentru ele , pentru ca masina este mai usoara si directia la fel si pot spune ca sunt foarte fericit ca am putut sa mai scap de cateva kg care se simteau .
        "cui nu-i place , valea"

Comment

• of, ce de-ai mai incarcat-o cu prostioare cauciucate/cromate... Pina una alta, arata bine noile roti, insa trebuie si niste anvelope pe masura.

Ai grija la borduri si gropi
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Originally posted by BRUTUSANF View Post
            Tati eu sunt de alta parere ,mai bine raman cu ceva decat sa ma distrez 2 zile daca asta vrei sa spui dar ce sa-i ,mi-am dorit de mult niste jante de aliaj si sa-ti spun de ce nu-mi pare rau cel mai mult pentru ele , pentru ca masina este mai usoara si directia la fel si pot spune ca sunt foarte fericit ca am putut sa mai scap de cateva kg care se simteau .
            Ahaaaa.... care va sa zica de-aia nu vii tu la Paltinish! Pushlama ce esti! Las ca te aranjam noi! Ce crezi ca scapi?

Any way... Enjoy your new wheels!
            Last edited by Sp!ke; 14 February 2008, 01:19.

Comment

• Beton jantele ,sa ai grija lor !
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• misto jantele, imi plac, sa ai grija de ele(mai ales la borduri)
                sigpic

Comment

• AAA acum am vazut !!!!!! Sa le stapanesti sanatos jantele!!! , nenea Brutuse si de acum incolo sa ai grija la borduri ca nu te iarta...

am si eu o intrebare.... cand ne dai si pe noi o tura cu o chestia aia mare verde cu 8 roti care se vede in prima poza?????
                  Captain of the black pearl

Comment

• Va multumesc tuturor pt urari .

@Spike nu jantele sunt cele care m-au facut sa nu merg la paltinis ,ci alt motiv sper sa intelegi chiar nu sunt pregatit financiar pt paltinis ,tu stii ca strang pentru altceva . Apropo ,felicitari pentru avansare .

@fabiane poate o sa vin la o intalnire cu ala dar nu stiu unde sa-l parchez ,nu stiu daca am loc si pentru un T55 dar ala ma rupe la combustibil
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

• Arata bine masina cu noile jenti.
                      Felicitari!
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Tati eu sunt de alta parere ,mai bine raman cu ceva decat sa ma distrez 2 zile daca asta vrei sa spui dar ce sa-i ,mi-am dorit de mult niste jante de aliaj si sa-ti spun de ce nu-mi pare rau cel mai mult pentru ele , pentru ca masina este mai usoara si directia la fel si pot spune ca sunt foarte fericit ca am putut sa mai scap de cateva kg care se simteau .
                        bv bv bv bv bv bv bv bv bv bv sa ai grija de ele bv bv bv bv bv

Comment

• Multumesc baieti ,va doresc si voua la fel de mult bucuria pe care o am eu acum .
                          Sunt mandru de masinuta mea si este exact cum mi-am dorit-o , mai am ceva la sa-i fac dar pe rand si parca acum nu mai imi vine sa o dau ,pe bune si vreau sa dau jos cele 4 protectii de la bari dar imi este frica sa nu se ia vopseaua ,nu stiu ma mai gandesc dar sincer vreau sa le dau jos .
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

Multumesc baieti ,va doresc si voua la fel de mult bucuria pe care o am eu acum .
                            Sunt mandru de masinuta mea si este exact cum mi-am dorit-o , mai am ceva la sa-i fac dar pe rand si parca acum nu mai imi vine sa o dau ,pe bune si vreau sa dau jos cele 4 protectii de la bari dar imi este frica sa nu se ia vopseaua ,nu stiu ma mai gandesc dar sincer vreau sa le dau jos .
                            SE REZOLVA usor , am o solutie super maseriasa, nu se va lua vopseaua.....NUROFEN
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Ce solutie ai ?
                              Da-mi si mie o idee cum sa fac fara sa se ia vopseaua ca am pus-o nu vreau sa vopsesc barile .
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

Ce solutie ai ?
                                Da-mi si mie o idee cum sa fac fara sa se ia vopseaua ca am pus-o nu vreau sa vopsesc barile .
                                O rezolvam sigur, fate tu bine ca avem timp
                                http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google