spray-ul costa in jur de 35 ron
my brutus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
eu te sfatuiesc sa le faci pe partea fara bec nu cum sunt astea ,ci ca ale mele ,desi am avut pe un caraliu care se luase de mine dar ia trecut repede
sa stii ca dupa un timp mie in partea de sus s-a crapat vopseaua si s-a cam luat si trebuie sa le vopsesc iar dar sa vad cum ,dupa 2 ani
asta s-a intamplat din cauza soarelui puternicLast edited by BRUTUSANF; 21 September 2007, 21:44."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
pai nik, eu le-am scos casa nu mai aibe lumea ce sa discute. dar datorita unui timisorean cu mult bun simt, le-am pus inapoi si iti spun imediat unde le gasesti ,iar cei de la dacia sunt prea fraieri daca se iau dupa toti ciudatii ,treaba lor.
le gasesti la postul #66 pagina 4Last edited by crististreulea; 23 September 2007, 11:04."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Originally posted by nik_98_nik...se zice ca au intrat cei de la dacia pe site ,au vazut discutiille impotriva cromului si din cauza mea si a ta si a parerilor contra nu or sa mai cromeze nici ei calandrul de la loganOriginally posted by BRUTUSANF...cei de la dacia sunt prea fraieri daca se iau dupa toti...
am vazut citeva fara nici un ornament cromat si parca ii lipseste ceva acolo. posibil chestie de obisnuinta.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
iti dai seama ca nu putea sa fie adevarat ,astia de la dacia nu culca urechea la toti
protectiile de la dacia sunt din targ si am dat pe ele 40 ron cu sistem de prindere si cu adeziv si cu cate 5 cleme su holsurub pe de desubt
sub emblema dacia este un abtibild din aluminiu cu power si steagul germaniei daca numa insel .am sa fac o pozaLast edited by crististreulea; 29 September 2007, 13:45."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
da sa stii ca am observat asta si ma bucur ca avem aceleasi gusturi. spre deosebire de alti critici, noua ne mai place cromulLast edited by crististreulea; 29 September 2007, 13:46."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
pai sincer am mai vazut pe bleumarinul ala si nu prea sta bine ,si eu zic ca este culoarea perfect pt crom. bine nu se compara cu negru ,pe negru merge cel mai bine
pe negru ai vazut ?Last edited by crististreulea; 3 October 2007, 11:06."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment