PH 18 LYV - Dynamic Blue

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pai ti-am zis nu stiu inca cu ce o sa acopar, ma gandesc
    sigpic
    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• azi am primit hainute noi....merg la fix cu noile fete de usi
      Attached Files
      sigpic
      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• colega? nu te-au chemat sa iti puna a treia centura pe spate?

faine husele, se asorteaza si cu interiorul(fetele de usi), dar si cu exteriorul(culoarea)

p.s.: acuma merg vopsite in negru mat toate plasticele gri! prima data planseul din spate de la boxe!

p.s. 2: acuma ai si tu masina
        Last edited by B 83 RMJ; 23 August 2009, 21:40.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• am vrut sa montez a 3-a centura cand am fost la revizie si ITP dar nu aveau atunci asa ca mi-au trimis scrisoare acasa la cateva zile sa ma programez. momentan nu am avut timp, sa vad cand oi ajunge pe acolo.

PS: cum adica acum am si eu masina? :P
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• adica ai si tu masina acuma. nu mai e stock. arata foarte bine
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Frumos

Bravo fratie te vad mereu in Azuga si imi place masina ta..vreau si eu sa ajung la intalnirile de la Bv ca sunt mai mereu acolo dar in weekend cam lucrez mai ales acum ca e sezon ..dar sper sa-mi fac timp..felicitari si ne vdm prin Azuga ..bafta si spor la imbunatatiri..si apropo de taloane luate...pe ZIK din Busteni l-au facut de talon..era RAR,...asa ca tre sa avem putina grija pe unde ne dam..

Comment

• cum se zice..nice car...frumoase huse,frumoasa masina...spor la tunarit si fulgerit,dar in principal spor la bani
                sigpic
                Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

• Multumesc pentru aprecieri
                  @B 74 NYT banii sunt importanti ca idei si piese si accesorii exista
                  @DadySinaia daca vrei imi poti lasa un nr de tel sau o adresa de mess pe privat si vb, poate ne vedem in week la o bere sau un suc si vb mai multe ca o sa fiu iara la Azuga
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Esti tot mai ocupat colega cu investitia,cand ne intalnim prima oara vreau sa iti vad lista de investitii de pana acum si la cat ai ajunsm-ai depasit la lovele???
                    Vorbim frate cu prima ocazie si spor la treaba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    sigpic

Comment

• inca nu te-am depasit domnu kelu....mai am mult pana te ajung...momentan nu am investit decat vreo 3500 RON deci mai am
                      sigpic
                      Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• week asta am facut o scurta incursiune pana la galati unde i-am debarcat pe ai mei pentru 2 saptamani si mi-am facut un frumos cadou de ziua mea: o amenda pentru 66 Km/h in localitate )
                        Attached Files
                        sigpic
                        Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Salutare colegu,la multi ani inca o data si frumos cadou ti-ai facut singur,dar ai scapat ieftin si stii bine la ce ma refer.
                          Te salut si facem o mica paranghelie la intalnirea de la cluj!!!
                          sigpic

Comment

• da, pai cand mi-a zis pentru ce m-a oprit nu m-am luat cu el in gura, ba chiar o dadusem in glume: am vrut sa ii platesc amenda pe loc si radea la mine ca nu avea chitantier. si eu l-am intrebat: asa de multe amenzi ati dat ca ati ramas fara chitante? )
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• frumoasa masinutza bv

Comment

• daca ai luat amenda pentru 66 km/h, pe bord cat aveai? sau nu sti?

oricum nasol. eu sunt de parere ca politistii care dau amenzi pentru atata viteza sunt 'cu nasu` pe sus'. stiu pe cineva care a luat amenda in localitate ca avea 62 la ora...ce sa le mai ceri...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google