ce tie si cu tuningu' asta, te-a cam cuprins bine, tine-o tot asa ca merita doar tu te afisezi cu ea si trebuie sa aca impresie buna!!! la mai mare.....
PH 18 LYV - Dynamic Blue
Collapse
X
-
Gata si cu eleronul, azi i-a sosit clipa si lui. Am pus cateva poze dar o sa revin cu altele cand o sa fie si masina mai curatasigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
sa-ti pui mastic la eleron si silicon la stopuri si nu mai ai treaba
p.s. nu i-ar strica o folie, sa mor daca te mint. ar arata si mai bine masina cu folieDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
sper sa nu te superi pe mine..dar mai bine aratai ce fel de eleron puneai si-ti zic eu..ca la cate pareri contra gaseai nu ti-l mai puneai..
Parerea mea e ca eleronul e foarte urat !sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Nu prea e de comitet, dar daca tie iti place e super frumos!
Parerea mea!
Apropo....daca sunt stopuri de la....., neaparat sa incerci sa pui ceva silicon1
Numa' bine!
Comment
-
multumesc pentru aprecieri si critici.....mie imi place eleronul, altfel nu il puneam , cat despre probleme sper sa nu am pentru ca inainte de vopsire a fost chituit de la un capat la altul si apoi vopsit profesional. cat despre prindere, e ok, mai pun eu putin mastic pe la imbinare si o vopsesc cu tubul de spray....pe o portiune de 2 mm cat e distanta, nici nu se observa.
@alindrgn - stiu ca o folie ar merge de minune, deocamdata tre sa fac rost de cascaval
cat despre cum sta eleronul.....o sa o spal si o sa o pozez mai bine....si pun pariu ca eleronul asta ar da mai bine daca as cobori si masina putin....cine stie? poate imi pica sa schimb arcurile....vedemsigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
decat sa bagi bani in arcuri mai bine bagai in altceva...niste jante ,o folie,sau altceva pt design...ca arcurile nu te ajuta decat sa rupi masina iti zic eu...si dai coarnele alea jos de pe ia ca nui masina de la firme de telefonie fixa...bafta multa.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
Comment